Rainbow Ink предлага смесване на мастила за офсетов печат

872
Rainbow Ink предлага смесване на мастила за офсетов печат

Услугата е смесване на Металик цветове по Pantone METALLICS и PREMIUM METALLICS.

Фирма Rainbow Ink разполага с модерна смесителна станция ColorMatic Ink doser,  даваща възможност за смесване на цветове по Pantone с много висока точност и повтаряемост. Освен конвенционалните Pantone мастила, се предлагат и смесване на металик цветове и мастила за материали с несмукваща повърхност като PVC, полипропилен, ламинат и други.

 

 

Фирмата разполага със спектрофотометър за  смесване на мастила по мостра с  много висока точност , както и пробопечатна машина, за да гарантира качествена услуга на своите клиенти.

 

„Нови сме на пазара, но си разбираме от работата, защото зад гърба ни стои опит повече от тридесет години, опит, който сме добили в „окопите”, „на тръстиката” или както искате да го наречем, опит добит с пот над печатарската машина и по трудния начин. Поради тази причина имаме самочуствие, че можем да Ви предложим нещо, от което имате нужда. А именно цвят по PANTONE или по Ваша мостра.“ – казаха от екипа на Rainbow Ink.

 

Rainbow Ink предлага и допълнителен продукт за продажба –  като качествена английска пудра, която не пречи при допълнителна обработка – ламинат и UV лак.

 

За контакт:
тел.:+359884603767

e-mail: rainbowink@optisky.net

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър