Rewerk Printdesign със специални отстъпки по време на Copis

1095
Rewerk Printdesign със специални отстъпки по време на Copis

Не пропускайте да посетите Зала 4, щанд D8.

Rewerk Printdesign ви кани да посетите щанда на компанията по време на изложението COPI’s в Интер Експо Център (5-7 октомври).

 

И тази година ще представим дейността си и новостите, които предлагаме.
Каним ви да споделите форума на печатната индустрия в България заедно с нас.
Ще ни намерите в зала 4, щанд D8, а ние ще ви изненадаме – за всички нови клиенти, направили поръчка по време на изложението – специални отстъпки от редовните цени.*

*Важи за реални поръчки, подадени в рамките на изложението COPI’s, за периода 5-7 октомври 2016г. 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.