Rewerk Printdesign със специални отстъпки по време на Copis

1073
Rewerk Printdesign със специални отстъпки по време на Copis
Spread the love

Не пропускайте да посетите Зала 4, щанд D8.

Rewerk Printdesign ви кани да посетите щанда на компанията по време на изложението COPI’s в Интер Експо Център (5-7 октомври).

 

И тази година ще представим дейността си и новостите, които предлагаме.
Каним ви да споделите форума на печатната индустрия в България заедно с нас.
Ще ни намерите в зала 4, щанд D8, а ние ще ви изненадаме – за всички нови клиенти, направили поръчка по време на изложението – специални отстъпки от редовните цени.*

*Важи за реални поръчки, подадени в рамките на изложението COPI’s, за периода 5-7 октомври 2016г. 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър