Ricoh ще демонстрират Pro C901

1431

Ricoh ще демонстрират високоскоростната си цифрова производствена система Pro C901 Graphics Arts Edition на Northprint във Великобритания

Компанията ще покаже версия на Pro C901S, оборудвана с EFI Fiery сървър, която може да печата със скорост от 90 страници в минута. Ще бъде демонстрирано и качеството на печата на пресата. Припомняме ви, че Pro C901 Graphics Arts Edition е машината, която ще бъде предлагана и поддържана и от Heidelberg, благодарение на партньорството им с Ricoh.

На щанда на Ricoh ще бъдат показани и черно-белите цифрови устройства Ricoh Pro1357EX и Pro1357. Според компанията, те са създадени, за да ускорят производството и да намалят разходите, свързани с производството. Маркетинг директора на Ricoh за Великобритания каза: „След пускането на пазара на 901 през ноември миналата година, продажбите нараснаха значително. Демонстрирането на продукта на Northprint е първата ни възможност да го покажем пред по-голяма част от графичната общност”.

Според производителя, Pro C901 Graphics Arts Edition е най-бързата машина в класа си със скорост до 90 страници А4 в минута на материали до 300 гр./кв. м. при двустранен печат. Новият тонер PxP осигурява подобрена точност, надеждност и гъвкавост на печата и качество, подобно на офсетовото. Наред с това поддръжката на машината е опростена и времето за обслужване е съкратено. Благодарение на новата библиотека с информация за материалите с автоматизирани настройки се постига висококачествен печат и се ускорява работния процес.

На щанда на Ricoh ще бъдат показани и черно-белите цифрови устройства Ricoh Pro1357EX и Pro1357. Според компанията, те са създадени, за да ускорят производството и да намалят разходите, свързани с производството.

Pro C901S

Източник: ricoh-europe.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.