ROEPA в България

2713
Spread the love

Най-големият сайт за употребявани машини и оборудване за печатарската индустрия вече има свои представители у нас.
На сайта на ROEPA – EDB(European Data Base forused printing-and paper-converting machinery ) има над 10 000актуални обяви за машини. Ежедневно се добавят и над 300 нови.

Базата на ROEPA – EDB се използва от над 15000 търговци от всички краища на света.
Сред услугите, предлагани от сайта, можете да намерите квалифицираниекипи с международен опит в поддръжката и монтажа на ново и употребявано оборудване. Консултации, съвети и помощ.

Контакти на ROEPA-Bulgaria:
Александър Александров
София, бул. Черни връх 18
тел.: 0888 806 090

inline_482_https://printguide.info/images/roepa.jpg

Източник: Принтгайд

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.