Roland DG взе награда за научен и технологичен напредък

1879

Roland DG, получи награда за Научен и Технологичен напредък на 21-то Международно изложение за Реклама, Рекламни Технологии и Оборудване, което се проведе в Шанхай от 10-13 Юли, 2013 г.

Roland DG

Roland DG получи наградата за изключителен принос в налагането на най-високо технологично ниво при разработването на настолният принтер VersaUV LEF-12

LEF–12 е плоскопечатен UV-LED мастиленоструен принтер, който позволява на потребителите да пeчатат директно върху широка гама твърди материали.

LEF-12 може да се използва за персонализация на подаръци и създаване на артикули с принтирани фотографии и оригинални дизайни като калъфи за смартфони, промоционални предмети и т.н.

Машината печата с CMYK мастила плюс бяло мастило и лаково покритие, с които могат да се изработят луксозни и персонализирани изображения с високо качество на печат. Могат да бъдат добавени и специални ефекти, като различна градация на бялото (от мат до изключително искрящо бяло) или различни видове текстура – изкуствена кожа, крокодилска кожа и брайлова азбука.

Roland DGRoland DG

С всички тези нови възможности, които предоставя UV технологията на Roland, потребителите лесно могат да добавят стойност върху изработваните изделия и по този начин да повишат нивото на търсене.

Графика МС ЕООД, оторизиран дистрибутор на Roland DG Corporation:

За повече информация:

София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов“ 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062
факс: 02/9200752
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.com
www.graphicamc.com/
www.facebook.com/Graphica.MC.Ltd

Интернет портал за печатни технологии.