Sakurai ще покаже нови разработки в областта на ситопечата

1075

По време на „Дните на отворените врати“, които ще се проведат в САЩ на 12-13 септември, японската компания Sakurai за първи път ще демонстрира машината Maestro MS102, която има диодна система за фиксиране на мастилата.

Sakurai Силна страна на машината е възможността за създаване на прецизни копия с частичен лак, UV лакиране и др. Машината може да работи със скорост от 4000 копия за час.

Диодната система, която за първи път се използва в тази машина ще даде на притежателите и редица преимущества в сравнение с алтернативните технологии. По думите на производителите с нейна помощ се повишават производителността и качеството на продукцията и значително се намалява енергопотреблението и вредните емисии.

Също така на „Дните на откритите врати“ ще бъде представена печатната машина Sakurai Maestro MS-80SD. Този модел е предназначен специално за пазара на печат на електроника, където е необходима голяма точност и еднаква дебелина на печатният слой.

Други машини, които ще можете да видите на мероприятието са напълно автоматизираната офсетна печатна машина Sakurai 675 (шест секции плюс лакираща), а също и четирицветната 80 SD Series.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: printdaily.ru
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.