Smart Printing беше показан официално от Пулсио Принт

5049
Smart Printing беше показан официално от Пулсио Принт

Web-to-print приложението беше показано по време на специално събитие, организирано в офиса на компанията.

Атанас Цайкенов Пулсио Принт

 

Презентацията включваше представяне на Пулсио Принт и демонстрация на системата Smart Printing. По време на събитието присъстваха настоящи и потенциални клиенти, както партньори и колеги.

 

посетители Пулсио Принт

 

Собственикът на Пулсио Принт  Пламен Цанев сподели, че инвестицията на издателството в печатница е с цел по-голяма гъвкавост при изпълнение на поръчките и посочи примери на други европейски компании в тази посока.

 

Пламен Цанев Пулсио Принт

Smart Printing дава възможност на клиентите на компанията онлайн да получат оферти и да поръчват конкретни продукти като каталози, брошури, листовки плакати и др. Запитванията се подават през интуитивен уеб интерфейс, включващ всички необходими параметри на изделията. Офертите се получават по имейл в PDF. Регистрираните потребители имат възможност да получат специални отстъпки. Предвидени са опции и специални условия за търговците на печат.

 

SmartPrint Пулсио Принт

Ето малко повече информация за Пулсио Принт:

  • основана през 2004 г. в Париж;
  • има над 200 служители и работници;
  • компанията е с 97% клиентско одобрение;
  • отпечатани над 5600 заглавия за издатели;
  • отпечатани над 4000 каталога за бизнес клиенти;
  • компанията печата над 12% от новите заглавия във Франция, Белгия, Швейцария и Англия;
  • 20% годишен ръст;
  • над 800 фирми и 600 издателства са клиенти на компанията.

По време на презентацията от Пулсио Принт споделиха информация за настоящия си машинен парк и посочиха конкретни нови машини, в които искат да инвестират още в 2017 година. За всички желаещи, от Пулсио Принт организират представяне на печатната си база на 31.01.2017, от 17 часа на адрес София, жк. Дружба 1, ул. Илия Бешков 3.

Представянето завърши с коктейл.

Вижте още за Пулсио Принт.
гр. София
1528, жк Дружба 1
ул. „Илия Бешков” № 3
Тел.: 02 / 979 00 75
Тел.: 02 / 979 00 76
Тел.: 0893/ 042 140

гр. София
1421, бул. „Черни връх“ 31, ет. 6
Бизнес център Хемус
Тел.: 02/ 858 20 32
Тел.: 0884/ 210 606

Пулсио Принт в каталога Полиграфия Инфо

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.