STAR-BG.COM e дистрибутор за България на марката тениски STANLEY/STELLA

2719
STAR-BG.COM e дистрибутор за България на марката тениски STANLEY/STELLA

Съвременни висококачествени продукти, произведени с уважение към хората, природата и околната среда.

Stanley&Stella е марка за съвременни хора с творческо мислене, които имат отговорно отношение към защитата на човешките права и опазването на околната среда. Дистрибутор на марката в България е фирма STAR-BG.com – доставчик на рекламни продукти и услуги от текстил.  

Мисията на Stanley&Stella е да изгради и наложи нови стандарти в корпоративната модна индустрия. Хората, които носят дрехите Stanley&Stella имат едно положително, иновативно и трайно изживяване.

Марката Stanley&Stella култивира оригиналните идеи и работи изцяло с естествени материали, за да създаде още по-красиви, по-меки и по-удобни продукти, които да са приятни за носене.
Отделя се голямо внимание на избора на материалите, на кройките, на изработката, на цветовете, на печата и на цялостната визия. Качеството присъства и в най-малкия детайл.

 

Продуктите на Stanley&Stella са много устойчиви, благодарение на високото си качество.
Stanley&Stella използват основно естествени влакна, като акцентират върху органичните материи, които са добри за тялото и за околната среда.

 

 

И понеже бъдещето на планетата ни не е за пренебрегване, Stanley&Stella имат сертификати за всички свои продукти по най-стриктните пазарни правила за сертифициране. 

 

Вижте повече за услугите на Star-BG.com тук.

Вижте профила на фирмата в каталога Полиграфия инфо.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.