Sun Chemical Performance Pigments вдига цените на редките цветове

3299

Поради недостигът на доставки и постоянно повишаващите се цени на суровините, използвани за производството на фталоцианиново син и зелен пигмент, Sun Chemical Performance Pigments вдига цените на фталоцианиново син сух пигмент с до $0.65 за унция, а фталоцианиново зелен сух пигмент с $0.85 за унция.

Вдигат се и цените на техните производни, в зависимост от съдържанието на тези пигменти. Цените влизат в сила веднага.

„Ще продължаваме да се сблъскваме с предизвикателствата на пазара, където недостигът на доставки и повишаващото се търсене в химическата индустрия водят до значителни увеличения в цените на суровините.“, каза Мерхан Яздани, вицепрезидент маркетинг в Sun Chemical Performance Pigments. „В Sun Chemical Performance Pigments ние продължаваме да се стремим да контролираме собствените си разходи стриктно, наред с нашата мрежа от доставчици и да подобряваме вътрешните процеси. Въпреки че тези усилия помогнагха да намалим някои от разходите за суровини, условията на пазара ни принудиха да прехвърлим част от тежестта на тези разходи
върху нашите клиенти.“

Увеличението в цените ще засегне всички отрасли, които използват пигменти, в това число и полиграфията.

pantone

Текста написа: Иван Иванов
Източник: whattheythink.com
 
Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.