Super Chips и Super Swatches от Pantone

767
Super Chips и Super Swatches от Pantone

Двете нови решения по заявка са предназначени за дизайнери на опаковки и графични дизайнери. Те са по-големи и по-удобни за работа.

pantone Super Chips

 

Pantone добави Super Chips и Super Swatches към Pantone Graphics System. Тези решения по заявка са разработени, за да осигурят още по-добра комуникация на цветовете. Те предлагат на дизайнерите в областта на печата и опаковките персонализирани цветови скали за цветовете от Pantone Matching System® (PMS) в по-големи формати. Дизайнерите могат да използват Pantone Super Chips и Swatches, за да разработят специфични палитри за определен проект. Така те могат по-лесно да оценят, представят и да комуникират цвета на собствениците и в цялата снабдителна верига.

 

pantone Super Swatches

„Разбираме, че дизайнерите се дразнят от по-малките чипове и скали, които не са подходящи за налагане, включване в дъски за вдъхновение, оценка на цветовете до големи мостри на продукти или като архив,“ коментира Adrián Fernández, вицепрезидент и генерален мениджър на Pantone. „Тези формати на традиционните чипове на Pantone, които можете да персонализирате, са идеално решение за интерактивен работен процес и се вписват отлично в Pantone Graphics System, заедно с основните скали и чипове.”

Pantone Super Chips и Super Swatches се предлагат за всеки от 1853 цвята, включени в PMS. Те се произвеждат от цветови техници на Pantone с минимални вариации на цвета за точно цветовъзпроизвеждане. И двата формата предлагат много пространство за лесна оценка на цвета, контраста и светлината.

Pantone Super Chips и Super Swatches в момента се предлагат за САЩ и Канада. Очаква се да излязат на пазара глобално по-късно през годината.

Източник: www.pantone.com
Текста написа: Мартин Новев

Ако търсите скали по Pantone или други продукти на бранда, можете да намерите тук или на тел.: 0878 100 148.

Продажба на продукти на Pantone.

Онлайн магазин, в който можете да намерите Pantone скали.

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.