Ultra Board Polyprop – материал за външна употреба със структура на пчелна пита

2261

Dufaylite представи първия си продукт за външна употреба, плоскости от полипропилен със структура на пчелна пита.

Ultra Board Polyprop

Според британската компания това е екологична алтернатива на плоскостите от MDF и PVC за външна реклама и дълготрайна употреба за табели на закрито. Ultra Board Polyprop е материал от 100% полипропопилен за външна употреба с издръжливост до 3 години на открито и живот до 5 години при вътрешна употреба за постоянни табели в търговски обекти.

Ultra Board Polyprop се предлага на плоскости с дебелина 11,6 mm с размери 2,5×1,25m. Теглото им е 8 килограма. Материалът е направен изцяло от полипропилен, който е сред най-подходящите за рециклирани пластмаси.

„Повечето хора купуват плоскости със структура на пчелна пита, защото те са годни за рециклиране и имат много приложения, но те винаги питат дали материалът е годен за външна употреба. Това за съжаление не беше така, тъй като той беше направен от хартия и лепило на водна основа.“, – каза директорът на Dufaylite Ashley Moscrop.

„Сега имаме продукт със структура на пчелна пита, който е годен за външна употреба и благодарение на гладката си повърхност е много подходящ за дигитален печат на вътрешна реклама.“- добави Moscrop.

Източник: dufaylite.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.

Тагове