Warning: getimagesize(/images/UPM_Raflatac_Martigny.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

UPM Raflatac планира да затвори заводи в Европа, Южна Африка и Австралия

1188

В Европа ще бъде затворен завода за етикети в Мартини, Швейцария и ще бъде променено работното време на персонала в предприятия във Франция, Испания и Великобритания

Мартини, Швейцария

Фабриките за нанасяне на покрития в Мелбърн, Австралия и Дърбан в Южна Африка, както и терминала за разролване и разпределение в Йоханесбург също ще бъдат затворени.

Целта на съкращенията е да се направят икономии в размер на 12 милиона евро през предстоящатата 2014 година. Преструктурирането се очаква да завърши до края на 2013 година, като то ще засегне 170 служителя общо, във всички страни.

Според UPM Raflatac причината за съкращенията са слабите икономически показатели на Западна Европа и слабите очаквания в бъдеще. Прогнозните и настоящи икономически показатели на компанията са засилени в Азия, Латинска Америка и забележете Източна Европа, където се очаква да се направят корекции в призводствените мощности за да се запълни капацитета.

Източник: www.packagingnews.co.uk
Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.