X-Rite/Pantone на Labelexpo Europe 2013

1221

X-Rite Pantone ще демонстрира на международното изложение Labelexpo Europe 2013 от преносими инструменти до клауд-базирани системи

„Нищо не демонстрира по-добре ценността на нашите продукти както реалния опит на клиентите ни,“ каза Sonia Megert Marshall, вицепрезидент на Pantone Digital в X-Rite Pantone. „Ние ще покажем убедителни примери за това как някои от водещите световни корпорации, като H.J. Heinz Co., използват нашите решения за спестяване на време и пари чрез подобряване на работния процес.“

Представителите на X-Rite Pantone ще демонстрират широк обхват от устройства за измерване и контрол на цвета, подходящи при печат на етикети на щанд11P125, зала11 по време на изложението от 24 до27 септември 2013.

Сред новите предложения е PantoneLIVE Цялостни решения – дейност, от която клиентите могат да извлекат полза от опита на X-Rite Pantone в разработването на най-ефективните пакети от хардуер, софтуер, лиценз и услуги, за да увеличат ефективността си от дизайна до крайния продукт.

Представителите на X-Rite ще покажат на печатарите как могат да имат достъп до 22 PantoneLIVE библиотеки, които покриват по-голямата част от медиите, използвани в опаковъчната индустрия, включително вълнообразен картон, прозрачно фолио, многослоен картон и етикети.

От страна на хардуера X-Rite ще демонстрира как eXact и i1Pro2 спектрофотометри могат да подобрят ефективността на различни етапи от печатния процес.
За специалистите в предпечатната подготовка ще бъде интересен новия дизайн на i1Pro2 с неговия i1 Prism Engine, който осигурява по-високо ниво на точност за сложните кампании на различни медии.

X-Rite eXact е лесен за използване спектрофотометър, който е напълно съвместим със стандарта за измерване ISO 13655:2009, който печатарите използват, за да сравнят отпечатъка с цветната проба. С моментално измерване и подобрена точност за опростяване на работния процес, X-Rite eXact е първият спектрофотометър в индустрията, който предлага на клиентите възможност да измерват при истински дневни светлинни условия, поддържайки всички М стандарти,включително и пълния М1.

X-Rite InkFormulation 6 предлага на печатарите бързо изчисляване на оптимална и най-рентабилна рецепта, на база на печатния процес, мастило, осветление, цената на пигмента, броя на компонентите и материалите, които ще се използват. Софтуерът помага на печатарите и доставчиците на мастила да ускорят процеса на рецептиране, с последователност, възпроизводими резултати за голямо разнообразие от медии и дебелини на мастиления слой, включително прозрачни филми и метализирани носители.

Криейтив Център е дългогодишен партньор на световните производители X-Rite/Pantone и е професионален доставчик на уреди и услуги за контрол и управление на цвета.
За повече информация: Стойо Пашов,  s.pashov@creativecenter.bg, +359 2 946 33 50, 088 836 78 63

X-Rite/Pantone на Labelexpo Europe 2013
Профил на Криейтив Център в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.