ZePrA – автоматизирано използване на ICC и DeviceLink профили

878

ZePrA на ColorLogic предлага решение за автоматизиране на цветовото конвертиране на PDF и растерови изображения с помощта на ICC и DeviceLink профили.

Това прави ZePrA идеалното допълнение към CoLiPri, CoPrA и стандартните настройки за DeviceLink профили на ColorLogic. Новата версия ZePrA 2.0 има множество функции, които опростяват ежедневната работа.

ged

ZePrAs Auto Setup Wizard / Автоматична ZePrAs Wizard настройка

Най-лесният начин за автоматизиране на работата за цветово преобразуване е да се използва комбинация от ZePrA и стандартни настройки за DeviceLink профили. Тази комбинация позволява конвертиране на данни към стандартни условия за печат, без да е необходимо да сте експерт по управление на цвета. ZePrA автоматично конфигурира всички необходими „горещи” папки само с няколко кликвания и е готов да обработва PDF, TIFF и JPEG данни за CMYK, RGB и Grayscale цветови пространства, както и спот цветове. ZePrA може да бъде конфигуриран по различен начин, за да съответства на различните цели на възможните цветови конверсии.

Специални характеристики на ZePrA

Комбинацията от ZePrA и ColorLogic DeviceLink профили е най-простият и бърз сървър за управление на цветовете на PDF файлове в световен мащаб, когато става въпрос за индивидуално конфигуриране. ZePrA е първото решение, което осигурява пълна поддръжка на стандартните тагове в ICC DeviceLink профили и използването им за дефиниране на работен поток. В допълнение, той е изключително бърз. Но не само това, той осигурява най-високо качество като конвертира всички PDF / X стандарти (от X-1a до последните X-4 и X5N стандарти).

ZePrA, разбира се, не се ограничава до използването на стандартни профили. Това е само един от възможните начини за създаване на работен поток. С помощта на прозореца Configurations потребителите могат ръчно да определят комбинация от цветови преобразувания, които желаят да автоматизират. Индивидуалните конфигурации могат да бъдат запазени и да се приложат за всички горещи папки или да бъдат дублирани или модифицирани за друго конвертиране. Съществуват обособени зони за избор на желаната цветова конфигурация за всяко поддържано цветово пространство. В допълнение, налични са опции за конфигурирано управление на спот цветовете, определяне на настройките за pdf документи от версия 2.0 до актуалните, нова възможност за прилагане на корекционни криви за обработка на CMYK и спот канали с помощта на чисто новия Gradations модул.

ged

Предимства на SmartLink технологията

Допълнителна възможност в ZePrA 2.0 е SmartLink модула, чийто интелигентен механизъм позволява надеждно цветово преобразуване на всички данни. Вместо „нормално” цветово преобразуване с апаратно зависими ICC профили, SmartLink генерира в реално време DeviceLinkпрофил въз основа на използваните изходни профили и начина на преобразуване. ZePrA използва SmartLink не само за RGB-to-CMYK, но също така и за CMYK-to-CMYK, Gray-to-Gray, Gray-to-CMYK и CMYK-to-Gray преобразуване.

ZePrA ефективно запълва пространството между ръчното цветово преобразуване на PDF-и и растерови изображения и използването на сложен и скъп инструмент за работен поток. Освен това, той е идеалното допълнение към останалите продукти на ColorLogic.

За повече информация може да псоетите: soft.ged-bg.net

Интернет портал за печатни технологии.