Zund и Canon се обединяват за събитие с отворени врати през септември

2223
Zund и Canon се обединяват за събитие с отворени врати през септември

Zund и Canon обявиха, че ще проведат съвместна демонстрация на възможностите на машините си в обновения център на Zund.

Zünd и Canon се обединяват за събитие с отворени врати през септември

 

Zünd ще покаже две от режещите си машини – S3 и G3, които работят с материали с дебелина съответно до 25 мм и 50 мм. Компанията ще демонстрира и обновените софтуерни решения PackZ и Prepare-it, които ще излязат на пазара през октомври.

Продуктите на Canon, които ще бъдат демонстрирани са принтерът за плакати Océ ColorWave 650 и плоскопечатащия принтер с UV сушене Océ Arizona, който според организаторите, може да печата върху „почти всяка повърхност“.

„Océ Arizona дава на печатниците възможност да развихрят въображението си в областта на приложенията и материалите, което го превръща в перфектна комбинация с режещите системи Zünd G3 и S3 – те превръщат въображението в реални продукти,“ каза Peter Giddings, директор по продажбите на Zünd Великобритания.

„Двудневното събитие с отворени врат с Canon ще бъде шанс потребителите да видят оборудването в действие и също така да видят приложенията отблизо, да зададат въпроси на специалистите и да разговарят с други представители на индустрията,“ допълни Giddings.

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.