Компютърен хардуер за печатно производство

197
Компютърен хардуер за печатно производство

Ако работите с обемни векторни изображения и имате големи натоварвания с поръчки и файлове, тежки програми и автоматизирани действия, които изискват хардуерни системи със стабилни характеристики, продуктите на DELL са едни от най-добрите решения, които могат да ви дадат бързи резултати и високо качество на добра цена.

 

Компютърен хардуер за печатно производство

Постигнете ефективно изпълнение на задачите с висококачествен хардуер и балансирайте производствените си мощности!

Продуктите на DELL са изключително подходящи за печатно, предпечатно и дизайн производство. Те позволяват да постигнете сигурност, ефективност и бързина при обработката на вашите задачи и поръчки.

Вече трета година фирма ГЕД е официален представител на DELL Technologies за България, което за клиентите на компанията означава:

 • Възможност за закупуване на една от най-добрите марки хардуер на много добри цени.
 • Цялостни и завършени решения при закупуване на софтуерни продукти за дизайн и предпечат от портфолиото на ГЕД.
 • Възможност за професионални услуги за продуктите, които да се интегрират успешно в цялостната система по печатното производството. Това включва:
  • консултация кои възможности могат да се впишат най-добре във вашето производство;
  • професионално калибриране на вашите монитори;
  • съдействие за сервизна поддръжка на продуктите на доставчика;
  • удължаване на гаранции на хардуер с марка DELL (при определени условия).

Какъв хардуер мога да избера?

Много от продуктите на DELL Technologies са изключително подходящи за целите на печатната индустрия. При нас ще намерите професионални монитори, работни станции и сървърни конфигурации.

Професионални монитори за дизайн и предпечат

Висококачествена обработка на изображения, с перфектни цветове за точни резултати и визуализация преди печат.

Работни станции, компютри и лаптопи

Dell работни станцииВъзможност за конфигуриране на параметри подходящи за проектиране, 3D обработка, дизайн и предпечат.

На фокус

 • DELL Optiplex семейство компютри и интегрирани работни станции, които безпроблемно работят с Adobe и CorelDraw продукти, както и специализирани приложения за предпечат.
 • DELL Precision работни станции, които едновременно съдържат сървърни компоненти и изпълняват функциите на нормален компютър или лаптоп.

Сървъри и сървърни конфигурации

Осигуряват висока производителност, ефективност при съхранение на информацията и възможности за надграждане.

На фокус

Качественият хардуер в производството ви позволява да създавате и обработвате изображения с перфектна визуализация на монитора преди печат.

С правилното решение обработвате тежки файлове бързо и лесно, без да ви се налага да чакате или да се притеснявате, че можете да загубите информация.

Ако работите с много работни станции, които имат нужда от централна система, сървърните конфигурации ви позволяват да съхранявате и достъпвате всичко необходимо.

Всичко това и много повече ще намерите в портфолиото на ГЕД с марка DELL – лидери в производството на компютърни системи за офиси и производства.

DELL Technologies е двигател в развитието чрез достъп до иновативна технология за хората с големи идеи и високи натоварвания по целия свят. С продуктите на DELL модернизирате своята IT инфраструктура и достигате следващото ниво с възможността да работите на пълен капацитет.

За контакт с ГЕД:
Телефон: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com
Уебсайт: printing.gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.