Търсите ли ефективни методи за наблюдение на продукцията под различни условия? Посрещнете GTI Graphics Technology!

177
Търсите ли ефективни методи за наблюдение на продукцията под различни условия? Посрещнете GTI Graphics Technology!

Със системите с контролирана светлина GTI може да се прави точен анализ и да се вземат информирани решения за продукцията след като тя се наблюдава под различни светлинни условия.

GTI Graphic Technology, Inc. е един от водещите доставчици на осветителни системи за критично цветово наблюдение, цветова комуникация и оценка на цветовото съвпадение. Компанията е основана през 1975 г., а днес всички продукти на GTI се произвеждат в тяхната централа от близо 2800 квадратни метра в Нюбърг, Ню Йорк. Тяхната вътрешна спектрорадиометрична лаборатория и производственият им процес за измерване и проверка гарантира, че прецизността и точността са вградени във всички продукти.

 

GTI Graphics Technology

 

Какво представляват продуктите на GTI?

Системите с контролирана светлина на GTI ви позволяват да правите анализ и да вземате информирани решения за продукцията си като я наблюдавате под различни светлинни условия и правите оценка на резултатите.

Сред продуктите на компанията, които ще намерите:

 

 

За кого са подходящи осветителните системи GTI

осветителните системи GTIРешенията за контрол на продукцията чрез светлина под различни условия на GTI Graphic Systems могат да бъдат от полза на различни пазари и сектори, като им предоставят възможност да произвеждат с абсолютна точност и прецизност.

Печат, графични изделия и фотография
Решенията Graphiclite® за дневна светлина D50 дават възможност на пазара за печатни и графични изделия да произвеждат ефективна продукция, видима и разпознаваема за окото на крайния потребител. Всички продукти на Graphiclite отговарят на ISO 3664:2009, международен стандарт за преглед на графични продукти и във фотографски условия.

Индустриални производители
Този сегмент се поддържа от решенията CMlite за дневна светлина D65. Това включва всички производители на текстил, пластмаси, бои, автомобили, храни, търговия на дребно, козметика и други индустрии, където оценката на цвета на непрозрачните материали е много важна. Продуктите GTI CMlite отговарят на стандартите ASTM1729-2009, SAE J361 и BS0950, част 2.

Техника и електроника
Продуктите QElite са предназначени за компании, които се нуждаят от точен и последователен източник на светлина по време на разработването, тестването и производството на своя продукт.

Резервни части за светлинни будки GTI

Резервни части за светлинни будкиФлуоресцентните лампи GTI Graphiclite D50 и CMlite D65 са направени според строги спецификации за оптимално съответствие с водещи стандарти, пресъздавайки осветителни тела в реална среда. Прецизните спектрални характеристики и изходната светлина са обект на детайлен процес на контрол на качеството, за да се гарантира, че всяка лампа осигурява истинско пълноспектърно, цветно балансирано осветление и изключително точно цветопредаване.

 

Печатниците и производителите,
които имат съществуващи будки и осветителни системи GTI
могат да се възползват от резервни части и нови лампи
за наличното им оборудване директно от ГЕД

 

Можете да избирате от:

За да ви помогнат да изберете правилния комплект допълнителни лампи, GTI са изработили калкулатор, който работи като въведете или модела на наличната ви системата, или типа и количеството на лампите, които искате да поръчате.

Официален представител на GTI Graphic Technology за България от ноември месец тази година е фирма ГЕД ООД.

Разгледайте продуктите на GTI в сайта на ГЕД

Запиши се за бюлетин на ГЕД
Последвай ГЕД в Linkedin

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.