Машини за иновативни опаковки ще се продават в България

201
Машини за иновативни опаковки ще се продават в България

Графотрейд стана представител на италианската фирма V-Shapes, произвеждаща машини за опаковки (сашета) за различни видове субстанции за козметичната, фармацевтичната и хранителната промишленост.

сашета

Опаковките на V-Shapes са специфичен продукт, който можете да носите с вас по всяко време. Предназначени са за течни или прахообразени продукти, а използването им е изключително лесно и практично. Не е необходимо да се късат с две ръце както при другите сашета. Опаковките (сашета) могат да се отварят дори само с трите пръста на едната ръка. Пакетите изглеждат добре, удобни са, хигиенични и могат да се компостират. Разграждат се до няколко седмици.

 

 

Опаковащите машини на V-shapes са компактни и на модулен принцип. Използват прецизни системи за дозиране със сервоконтрол и безчеткови двигатели, подобрени системи за отчет на производителността в реално време и работят с различни течни и прахобразни метериали.

 

машина за сашета

 

Графотрейд могат да ви предложат и инсталират специализираното оборудване за производство на опаковките V-Shapes. Търговския представител Графотрейд може да съдейства също на клиенти, които биха желали да получат директно краен продукт, брандиран и напълнен с желаната субстанция.

 

 

За повече информация потърсете:

Графотрейд ЕООД
гр. София
ул. Васил Априлов 11
Тел.: 0882/ 111 109
office@graphotrade.com
www.graphotrade.com
Христо Петров

Интернет портал за печатни технологии.