Мултикомерс с нова машина за луксозни опаковки

286
Мултикомерс с нова машина за луксозни опаковки

лвуксозни опаковки мултикомерс

Мултикомерс – Русе  се оборудва с нова машина – единствената по рода си линия за производство на луксозни опаковки Kolbus SW.E 500, SW.H 500, с включен модул за форматиране на мукава PK 170.

Екипът на Мултикомерс – Русе  неотлъчно следва своите традиции и стартира новата 2020 година с поредната внедрена иновация. Освен дигиталния печат на Versant 180 на Xerox, внедрена през декември, сега предлага гъвкави решения за производство на луксозни опаковки.

 

лвуксозни опаковки мултикомерс

 

В изпълнение на договор BG16RFOP002-3.004-0072-C01 /Su-01/ 18.07.2019 във връзка с ДБФП „Подобряване на ресурсната ефективност в „Мултикомерс“ ЕООД“ № BG16RFOP002-3.004-0072-C01, по процедура BG16RFOP002-3.004 „Подкрепа за пилотни и демонстрационни инициативи за ефективно използване на ресурсите“, е пусната в действие единствената по рода си линия за производство на луксозни опаковки.

През септември 2018 г. KOLBUS BOXline беше отличена с престижната немска награда за опаковки в категория „Опаковъчни машини“. Наградата на немския институт за опаковки е за новаторска технология на машина за преработка на хартия и мукава в атрактивни опаковъчни материали. С SW.E_SW.H формата на изделието се коригира за изключително кратко време и то без смяна на инструменти.

 

Kolbus SW.E 500, SW.H 500
С това оборудване Мултикомерс – Русе са готови да отговорят на потребностите от висок клас опаковки за парфюмерийната и козметична индустрия, електронни устройства, книгопроизводство, облекло, слънчеви и диоптрични очила, високоалкохолни напитки, вина и др. Също и производство на лимитирани серии висококачествени опаковки подходящи за всяко корпоративно събитие, юбилей, фирмено парти. А благодарение на иновативната технология, големите тиражи се изпълняват в изключително кратки срокове.

 

печатна база мултикомерс русе

Вижте още инвестиции на печатницата.

За повече информация и поръчки: office@rusepress.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.