Печатница НЕПЕДОНИ с нова машина за автоматично ламиниране

2133
Печатница НЕПЕДОНИ с нова машина за автоматично ламиниране

В средата на миналата година НЕПЕДОНИ разшириха машинния си парк с инсталирането на автоматична ламинираща машина за картон и велпапе, оборудвана с допълнителен модул за автоматично поставяне на прозорчета.

 

ламиниране Непедони

 

Новото оборудване дава съществено технологично предимство на компанията в посока висока производителност и безкомпромисно качество в производството на картонени кутии с прозорец и дисплейни опаковки.

Високоскоростната машина може да работи в режим на топло или студено ламиниране с максимален формат 1050 х 1200 мм и е изключително прецизна. Ламинаторът работи с PE, PET, PET Met – Gold&Silver, BOPP, OPP, както и разнообразие от ефектни ламинати – мат, гланц, лен, ultra soft touch, мат устойчив на надраскване, с ефект кожа или дърво, холограмни фолиа, а от началото на тази година е внедрено и ламиниране с бариерни фолиа.

 

НЕПЕДОНИ с нова машина

 

Печатница НЕПЕДОНИ разполага със сериозен машинен парк, включващ листов UV и конвенционален офсетов печат, оборудване за цялостен и частичен UV лак, ламиниране, топъл печат, каширане, автоматично щанцоване и лепене на опаковки до шест пункта. Фирмата е водещ производител на картонени опаковки и стелажи от картон и велпапе.

Повече информация:
Печатница НЕПЕДОНИ
гр. Стара Загора
кв. Индустриален
ул. Войвода Стойно Черногорски 44
Тел.: 042 644 700 | 042 644 800
Тел.: 0885 49 49 70 | 0885 49 49 14 | 0885 000 650
office@nepedoni.net
www.nepedoni.net

Профил на печатница Непедони в каталога Полиграфия Инфо.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.