Новата HP Latex 630W вече е в България

520
Новата HP Latex 630W вече е в България

Дни след официалното представяне на новата серия принтери HP Latex 630, моделът с бяло мастило 630W вече е на разположение за демонстрации на живо за потребителите в България.

 

HP Latex 630 W Print & Cut Plus
На снимката: HP Latex 630 W Print & Cut Plus

Най-новата дигиталната латексова широкоформатна печатна машина е в работен режим в шоурума на Тепеде България и всички желаещи могат да се запознаят с възможностите и на място.

Напомняме предимствата на HP Latex 630. На първо място дигиталната машина е изключително бюджетно решение и е замислена да бъде ценово достъпна дори за най-малките печатници и принтшопове в страната. Може да печата с бял цвят и разполага с редица автоматизации свързани със зареждането и навиването на медията, което я прави лесна за работа. Latex 630 може да бъде надградена с режещ плотер, което да я превърне в отлична Print & Cut система. Стандартно е софтуерно осигурена с SAi RIP решение, включено в комплекта. HP Latex 630 предлага зашеметяващо качество на изображението – с технологията HP Pixel Control и новата архитектура на печатащата глава за по-голяма острота при печат на текст с по-малка големина. Всичко това при стандартна скорост на печат от 14 m2 на час.

Важно за българските потребители е да се знае, че за моделът HP Latex 630 вече има двама обучени сервизни специалисти, на които може да се разчита за следпродажбено обслужване.

За повече информация и демонстрации:

ТЕПЕДЕ България ЕООД
Тел.: 02 963 46 79
Тел.: 02 421 99 22
Поръчки: order@tepede.bg
Сервиз: support@tepede.bg
Web: www.tepede.bg
Адрес: гр. София, кв. Овча купел,
ул. Александър Геров 15, сграда Б, етаж 1

Вижте още:
Линк към пълните спецификации на новата серия принтери HP Latex 630

Вижте още публикация в Printguide за премиерата на модела. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.