Нова година с нови предложения за работа

1173
Нова година с нови предложения за работа

Новата 2024 година започва с няколко привлекателни предложения за свободни работни места в софийски офсетови и дигитални печатници, и търговски компании.

В началото на годината можете да намерите свободни работни места за почти всички възможни професии в областта на печата и рекламното производство. Ако предлаганите в момента позиции не отговарят на условията ви, Dotbrain ще потърси добро работно място вместо вас. Разполагаме с допълнителна информация и пазим конфиденциалност. Работим само с избрани фирми от бранша.

Вижте акцент на част от свободните работни позиции тук:

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът трябва да е с достатъчно опит в електронния монтаж, проверката и подготовката на файловете за печат. Отлично заплащане. Местоположение: Западната част на София.

Книговезец в дигитална печатница
Търси се опитен кандидат, редовна смяна. Местоположение: Широк център на София. Много добро заплащане на пълни осигуровки.

Офсетов печатар
Задължителен опит като офсетов печатар поне 3 години. Работа на модерна половинформатна машина на смени (без нощна).

Асистент технически въпроси и продажби
Позицията е кандидати без или с малко опит. Предлага се дългосрочен ангажимент и перспектива в компания представляваща голям бранд в областта на печата. Предвидени са поредица от обучения, а работа е разнообразна и свързана с пътувания в страната и чужбина.

Технолог с висше химическо образование
Търси се кандидат с завършено висше химическо образование, с опит. Заплащане по договаряне. Местоположение: София, кв. Дружба.

Резач на прав нож
Търси се кандидат с опит. Редовна смяна. Местоположение: Западната част на София. Заплащане над 2000 лв. нето по договаряне.

Сервизен техник
Търси се кандидат с опит, но е възможно да се наеме и обучи кандидат с висше или средно техническо образование, или оператор на дигитална машина, които иска да надгради квалификацията си. За необучен кандидат заплащането е между 1800 – 2300 лв. нето стартово. За кандидати с опит заплатата е по договаряне.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Изисква се кандидатът да има опит като широкоформатен печатар. Местоположение: източната част на София. Заплащане над 2300 лв. нето, по договаряне.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

Важно за работодателите:

  • безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент;
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са се отличили от останалите;
  • всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест;
  • можете да използвате Dotbrain, за да тествате избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит, за определяне на нивото на обща техническа пригодност;
  • вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа.

работа в печатници

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.