Нова инвестиция в Текс Системс

215
Нова инвестиция в Текс Системс

След закупуването на нова широкоформатна дигитална печатна машина в края на миналата година, сега Текс Системс инвестираха и в нов рутер.

 

Zund S3-1600 LОт близо месец във фирмата успешно работи режеща машина Zund S3-1600. Мултифункционалната машина ще даде възможност на Текс Системс да предложат на клиентите по-широк спектър услуги и продукти.

Новият рутер Zund S3-1600 има възможност за рязане на материали на ширина 1800 мм. и е окомплектован с широк набор инструменти като Universal Cutting Tool, Pneumatic Oscillating Tool, Driven Rotari Tool, и др.

Конфигурацията на машината е подходяща за рязане на голямо разнообразие от материали като беклит, PVC, PP, кожа и текстил, както и картони за опаковки.

С новото оборудване Текс Системс затварят напълно рекламното си производство, за да могат да предложат на клиентите си още по-добро качество и кратки срокове на изпълнение. 

Текс Системс e и производител на рекламни системи за опъване на текстил. Сред продуктите, които предлагат са системата от алуминиеви профили TEXSYSTEMS за изработка на текстилни рамки, банери, експо стени, щандове за изложения, едностранно и двустранно светещи кутии и кубични форми, катедри и тръбни стени със стреч текстил, опънати тавани, акустични панели и др.

Вижте всички предлагани от Текс системс продукти тук.
Профил на Текс Системс в каталога Полиграфия Инфо.
Вижте още публикации за Текс Системс в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.