Намерете нови клиенти през 2022 година през нашата платформа

344
Намерете нови клиенти през 2022 година през нашата платформа

Ако сте търговска фирма, печатница или рекламен производител, ви предлагаме възможност да намерите нови клиенти през някои от нашите сайтове през новата 2022 година.

Сайтове на Полиграфия Инфо

Аудитория

Сайтовете на Полиграфия Инфо ООД са информационно насочени към различна сегментирана аудитория, която е основно от специалисти в печата и предпечата, рекламни агенции, и крайни клиенти потребители на печатни рекламни материали, и опаковки, сред които са представители на различни други браншове на икономката в страната.

Портфолио

www.polygraphy.info – е място където можете да намерите от резервни части за печатни машини и софтуер, до най-добрата печатница изпълнител на вашите етикети, опаковки и външна реклама;
www.printguide.info – е онлайн медията на печатната индустрия в България;
www.printstock.info – e място за обяви за Вашите нови и употребявани машини;
www.printidea.info – е сайт за вдъхновение, място където, можете да видите и да прочетете за печатни продукти и цялостни рекламни решения реализирани в български фирми;
Специални Оферти – това е място за директни рекламни послания.

Кои са нашите клиенти рекламодатели

Можете да видите актуален списък в реално време на настоящите ни клиенти тук. Те са рекламни агенции със собствено производство, печатници (сито- и тампонен печат, офсетов печат, дигитален печат, флексопечат, производители на опаковки, търговски компании на оборудване за печат и довършителни процеси, на консумативи и разбира се софтуер.

Специално внимание на всеки

Можем да подготвим медия план специално за Вас, като се съобразим с бюджета и спецификата на дейността Ви. Необходимо е само да се свържете с нас, за да го обсъдим.

Цени

За да бъдете наш рекламодател е необходимо да се включите с годишен VIP или Стандартен абонамент в каталога Полиграфия Инфо, в зависимост нуждите или вида на предлаганите продукти и услуги. Цените можете да видите тук.

За повече информация се свържете с нас на телефон 0878 100 148 или на e-mail: plam.davidov@polygraphy.info.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.