Нов книговезки нож в печатница Симолини

302
Нов книговезки нож в печатница Симолини

Нов книговезки нож Baumannperfecta 115 е инсталиран и вече функционира в печатница Симолини, с помощта на Графотрейд.

Baumannperfecta 115 е предназначен за рязане на хартии, мукави, картони, фолия и много други материали. Книговезкият нож предлага отлична механична базова концепция, ориентирана към потребителя и покрива високи стандарти за безопасност. Режещите машини на Baumannperfecta се използват по целия свят и оперират като самостоятелни машини или интегрирани в цялостни книговезки системи. Baumannperfecta разполага с подходящ формат машина за различни печатни формати.

 

На снимката: г-н Христо Петров, Графотрейд, представител на Baumannperfecta за България, един от собствениците на печатница Симолини, г-н Николай Здравков и търговският директор на Baumannperfecta г-н Олаф Гербер.

 

Бях изключително радостен да установя, че клиентът се оказа изключително доволен от нашите продукти и услуги. Машината им позволява да работят с невероятна прецизност и ефективност. Ножовете baumannperfecta 115 са истински професионални инструменти, които им помагат да постигнат висококачествено рязане на техните печатни издания. – каза Христо Петров, Графотрейд. 

 

Сред предимствата на Baumannperfecta 115 са редица удобства на оператора за работа, три режима на работа, които се избират от интерфейса на машината, чугунена рамка на машината осигуряваща стабилност на работа, сервоуправление, изключително здраво задвижване, гарантиращо дълъг живот и минимална поддръжка, устойчива на корозия режеща маса без прорези, за да не се натрупва хартиен прах, устройство за смяна на ножовете и др.

Графотрейд като представител на Baumannperfecta може да подобри конкурентоспособността на печатниците в България чрез имплементиране на нови технологии! За повече информация можете да свържете с Графотрейд за получаване на индивидуално предложение съобразено с нуждите Ви!

За контакти:
e-mail: office@graphotrade.com
тел.: 0882 1111 09
г-н Христо Петров

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.