Уебинар на 28 април: лесна и качествена обработка на файлове за опаковки и етикети

108
Уебинар на 28 април: лесна и качествена обработка на файлове за опаковки и етикети

Предпечатарите работят всеки ден с висок брой различни функции на софтуерите. Някои действия вече се правят с обиграна ръка, по познати стъпки. Често обаче инструментът не е достатъчно интуитивен или да се налага да се прехвърлят файлове от един софтуер в друг, за да се използват точно определени функции на всеки от тях.

В процеса на работа по предпечата на опаковки и етикети някои проблеми и забавяния може да останат незабелязани. Просто работата подхваща, задачите са много и човек не всеки ден има възможност да мисли за подобряване на процесите и оптимизация.

Затова от ГЕД подготвят уебинар, с който ще споделят някои често срещани проблеми при предпечатната подготовка на файловете за печат, заедно с възможностите за тяхната по-бърза и качествена обработка чрез добре познатия софтуер Hybrid Software PACKZ.

 

Запиши се за уебинар на тема:
Лесна и качествена обработка на файлове за опаковки и етикети
Дата и час на провеждане: 28 април от 11 часа
Продължителност: 1 час

 

След записване ще получите по имейл потвърждение и напомняния за събитието, а след края му – материали, свързани пряко с темата и продуктите, показани в събитието.

Един и същ период – различен обем свършена работа

В зависимост от използваните инструменти, може да се извършва едно и също количество работа за различно време. Използваните софтуери се отразяват и върху качеството на отпечатване на крайния продукт, а оттам и върху начина, по който клиентът ще реагира на него.

 

Уебинар на 28 април

 

Искате ли да чуете идеи за по-ефективна работа при обработката на файлове за етикети и опаковки?

Софтуерът за редактиране и обработка на PDF файлове Hybrid Software PACKZ позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи. Той е базиран изцяло на PDF формата, който днес е стандарт за обмен на графична информация. PACKZ използва предимствата на инфраструктурата и компютрите, които вече са налични в печатницата. Той е изключително гъвкав и позволява коректна подготовка на файлове за всички съществуващи процеси.

На онлайн събитието ще разберете:

  • Какви са често срещаните проблеми при обработката на файлове за опаковки;
  • Новия начин за предпечат на опаковки;
  • Функционалности, които реално помагат за по-ефективна работа;
  • Възможностите за интеграция с други платформи, например Adobe Illustrator.

Някои от интересните възможности на софтуера за обработка на файлове за опаковки PACKZ са в областта на електронните монтажи, живите обекти, управлението на цветови пространства и други.

Можете да чуете и ако желаете, да споделите добри практики по темата. Можете да зададете въпроси при комуникация с клиентите и как тя може да се подобри специфично в печатниците. Участвайте в уебинара “Лесна и качествена обработка на файлове за опаковки и етикети”!

 

Запиши се за уебинар

 

Онлайн събитието ще се проведе на 28 април от 11 часа, с продължителност 1 час.

Организатор на събитието е дистрибуторът на софтуер, оборудване и консумативи за полиграфията от реномирани марки ГЕД ООД.

 

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Тя доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

За Hybrid Software
С офиси в Белгия, Германия, Италия и САЩ плюс глобална партньорска мрежа, HYBRID Software е компания за разработка на софтуер, фокусирана върху иновативни инструменти за производителност за индустрията на графичните изкуства. Работният поток CLOUDFLOW на HYBRID Software, продуктите за редактиране и интеграцията PACKZ предлагат уникален набор от предимства, които включват работен поток с Native PDF файлове, независими за производителя решения, базирани на индустриални стандарти, мащабируеми технологии и ниски разходи за притежание. Тези продукти се използват от стотици клиенти по целия свят във всички области на предпечат и печат, включително етикети и опаковки, сгъваеми картони, велпапе, широкоформатен и дигитален печат.

Интернет портал за печатни технологии.