Подаръци по време на „Оскарите“ с опаковка, произведена в България

1092
Подаръци по време на „Оскарите“ с опаковка, произведена в България

Българската следа на тазгодишните награди „Оскар“ идва от Офсет Груп, които са произвели опаковките за един от множеството подаръци за участниците.

Става въпрос за кутия за шоколадови бонбони на сладкарката Фиона, която споделя:

„Перфектни са, евтини са. Направиха всичко, което исках. Всичките ми кутии са от България.”

Организаторите на наградите „Оскар” помолили сладкарката да направи 38 кутии с по 24 бр. сладки. Кутиите за шоколадови бонбони, произведени в Офсет Груп, са от крафт и черен картон и са облагородени с топъл печат. Сред изискванията за опаковката са били да е рециклируема, без наличие на пластмаси и материалите да са с FSC сертификат.

 

На снимката: сладкарката Фиона

 

Колегите от Офсет Груп са специализирани в печата и изработката на картонени опаковки, включително такива в бутикови тиражи с високо ниво на облагородяване и довършителни процеси. По тази причина сме сигурни, че гостите на церемонията на наградите „Оскар” са получили най-доброто, което може да се произведе в България!

 

Вижте видео тук.

 

Разгледайте опаковката и бонбоните тук:

кутия с шоколадови бонбони Оскари

кутия с шоколадови бонбони Оскари Офсет Груп

 

За Офсет Груп
Офсет Груп е лидер в областта на полиграфията в България от 1993 година. Фирмата е специализирана в производството на широка гама висококачествени печатни продукти, луксозни опаковки, специализирани печатни услуги, студио за графичен дизайн, производство на 3D месингови гравирани клишета за топъл печат.
www.offsetgroup.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.