Партньорите на Полихром Сервиз по време на drupa

89
Партньорите на Полихром Сервиз по време на drupa

Ултразвукови почистващи системи, мастила за офсетов, флексо и ситопечат, лакове, печатни ръкави, ракелни ножове, предпечатни продукти и почистващи химикали, и мн. други, които можете да видите по време на изложението.

AlphasonicAlphasonic

Alphasonic: Водещ производител на ултразвукови почистващи системи с над 30-годишен опит. Използвайки патентовани технологии, Alphasonic създава персонализирани ултра звукови системи за почистване на анилокси. Намерете ги в Зала 6, щанд B42.

COLORGRAF S.p.A.COLORGRAF S.p.A.

COLORGRAF S.p.A.: Водещ производител на мастила, лакове и праймери за флексо и офсетов печат. Отличават се с високо качество и иновативни решения. Посетете ги в Зала 5, щанд D15.

 

Tech Sleeves b.v.

 

Tech Sleeves b.v.Tech Sleeves b.v.: Специализиран производител на печатни ръкави и предходници. Техните продукти са известни със здравината и надеждността си. Намерете ги в Зала 10, щанд C10.

Triwill GroupTriwill Group

Triwill Group: Производител на UV лакове, вододисперсионни лакове, мастила и консумативи за офсет и флексо печат. Известни са с широка гама от продукти и високото си качество. Посетете ги в Зала 3, щанд 3D43.

 

 

AGSflexo AGSflexo

AGs Flexo: Специализиран производител на камер-ракелни системи, ракелни ножове и уплътнители за камер-ракелни системи. Предлагат иновативни решения за печатната индустрия. Намерете ги в Зала 15, щанд A31.

Foteco и REMCO

Foteco и REMCO (част от SAATI): Представляват производители на продукти за предпечат и почистващи химикали за ситопечат. Известни са с доказаното си качество и надежност. Посетете ги в Зала 3, щанд E80-1.

 

Партньор на изброените брандове за България е Полихром Сервиз.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.