Партньорство между Koenig & Bauer и hubergroup Print Solutions

303
Партньорство между Koenig & Bauer и hubergroup Print Solutions

Koenig & Bauer подписаха споразумение за сътрудничество с hubergroup Print Solutions, сформирайки партньорство обхващащо конвенционалните печатни мастила, специално за техните листови офсетови машини Rapida.

Преди подписването на споразумението са били проведени обстойни тестове с печатарските мастила на hubergroup. Мастилата са оптимизирани за печат с висока производителност на печатарските машини Rapida и ще са обект на постоянни процеси за наблюдение на качеството. Koenig & Bauer ще препоръчват изключителното използване на тези тествани и сертифицирани печатни мастила на листови офсетови машини Rapida по целия свят. Партньорството е създадено, за да оптимизира продуктите на двата производителя и да осигури възможно най-добрата съвместимост.

 

Koenig & Bauer и hubergroup Print Solutions

 

Споразумението също така обхваща:

  • разработване на съвместна стратегия за устойчивост;
  • съвместна разработка и маркетинг на печатни мастила за първични опаковки на хранителни продукти;
  • разработване на персонализирани концепции за собствениците на марки;
  • проекти за стратегическо и технологично развитие.

Двете компании ще работят заедно и като екип на международни търговски изложения, както и на събития за клиенти и курсове за продуктово обучение. Потребителите ще се радват на директни ползи от партньорството между Koenig & Bauer и hubergroup. Всяка нова печатна машина Rapida, която поръчат клиентите, ще се доставя със стартов комплект, съдържащ печатни мастила на hubergroup. Тези мастила се използват за пускане в експлоатация на печатната машина, и ще идват с гаранции, покриващи производителност, и качество на печат.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.