Свободни позиции за работа (юли 2022)

3767
Свободни позиции за работа (юли 2022)

В разгара на летния период, вижте акцент на свободните позиции, които се предлагат в печатници, рекламни изпълнители и рекламни отдели на компании. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време.


Специалист опаковки
Позицията е подходяща за предпечатари с опит в подготовката за печат на опаковки. Изисква се добър английски език и шофьорска книжка и задължителен трудов стаж в печатница. Предлага се добро заплащане, социален пакет.

Оператор на фреза (рутер) и лазер
Търси се кандидат с опит на режеща маса или рутер. Работното място е в широк център. Заплащане съобразено с опита на кандидата, пълни осигуровки.

Специалист предпечатна подготовка
Работата е в издателство, изработват се основно книги. Проверка на файлове и електронен монтаж. Стартово заплащане 2000 лв нето. Подходяща е за кандидати с опит в печатница.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Търси се кандидат с опит. Работата е на смени на различни машини, UV led и Latex. Заплащането е съобразено с квалификацията на кандидата.

Технолог
Търси се кандидат с опит като технолог в офсетовия печат и в организацията на производство. Стартово заплащане 2500 лв нето или по договаряне в зависимост от опита.

Оператор на слотерна (разролваща) машина
Редовна смяна в източната част на София, предлага се допълнително обучение. Подходящи са кандидати работили на ролни машини.

Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търсят се няколко кандидата с опит като резачи на прав нож. Местоположение: различни части на София. Заплащане 2000 лв. нето.

Оператор в копирен център
Позицията е подходяща за кандидати с опит със софтуери като Photoshop и CorelDRAW. Предлага се допълнително обучение. Стартова заплата: 1300 лв. нето. Работата е на смени.


Пълен списък на обявите вижте тук.


Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена само за фирми, които вече са наши клиенти.

 

работа в печатници


Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.