Печатното издание Dotbrain 4.0 влиза в разпространение

563
Печатното издание Dotbrain 4.0 влиза в разпространение

Четвърти брой на изданието Dotbrain 4.0 е насочено към печатници, рекламни производители и рекламни агенции със собствено производство и от днес влиза в разпространение.

 

dotbrain 2022

 

В броя можете да прочетете различни съвети за оптимизация на производството, как да направите работното място във вашата фирма по-привлекателно за работа, традиционните правни съвети за работодатели. В Dotbrain 4.0 ще намерите няколко вдъхновяващи статии за растящи сегменти в печата, като печата на етикети и текстил, изработката на пътни знаци. Ще прочетете за една успешна история за инсталация за дигитална машина в България и др. Ще намерите статии за дуалното обучение и бизнес обстановката в България.

 

Dotbrain 2022

Искаме да благодарим на рекламодателите в този брой.

На кориците ще видите: Тотем Груп, Полистор и Paperworld.
Рекламни страници и брандиране: Саванто, Мираж Груп, Булгед, Политек, Графтек, Тотем Груп, Коника Минолта България, Тепеде, Тримикс, Полихром, Графотрейд.

И да не пропуснем чудесните ни автори, които подготвиха авторските си материали заедно с нас: Екатерина Николова, Десислава Тодорова, Огнян Кръстев, Андрей Александров и Георги Георгиев.
Графичната концепция е на Сфера дизайн. А финалният коректорски щрих нанесе Диляна Енчева.

Изданието се разпространява безплатно.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.