Дигитален печат на тапети с нова машина в Текс Системс

876
Дигитален печат на тапети с нова машина в Текс Системс

Текс Системс вече предлагат услугата печат на тапети с дигитална машина на HP.

В Текс Системс в експлоатация от няколко месеца е нов HP Latex 375 Printer, който ще се използва основно за печат на тапети. Благодарение на латексовите мастила HP Latex Inks, с които работи машината, отпечатъка е безопасен, без мирис, напълно изсушен и готов за ламиниране, доставка и монтаж. Технологичните предимства, които предлага широкоформатната дигитална машина в съчетание с различни медии дава възможност на Текс Системс да предложи голямо разнообразие отпечатани тапети с фотографско качество за интериора в дома, офиса и др.

 

печат на тапети

 

Освен висококачествен печат, скоро Текс Системс ще предложат и специализирана платформа за поръчки на тапети, насочена към крайния клиент и рекламните агенции.

Текс Системс e и производител на рекламни системи за опъване на текстил. Сред продуктите, които предлагат са системата от алуминиеви профили TEXSYSTEMS за изработка на текстилни рамки, банери, експо стени, щандове за изложения, едностранно и двустранно светещи кутии и кубични форми, катедри и тръбни стени със стреч текстил, опънати тавани, акустични панели и др.

Вижте всички предлагани от Текс системс продукти тук.

Профил на Текс Системс в каталога Полиграфия Инфо.

Вижте още публикации за Текс Системс в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.