Печат на 120 тениски в час с дигиталните машини Eagle

153
Печат на 120 тениски в час с дигиталните машини Eagle

Принтерите Eagle, са създадени да отговорят на индустриалните нужди от висококачествен печат без да бъде намалявана производителността. Принтерите от серията Eagle TX са оборудвани с няколко печатни глави и разполагат с висока степен на автоматизация, с цел увеличаване на производителността на печат, достигаща до 120 тениски на час. Принтерът е оборудван с няколко отделни печатни плотове, което позволяват да се застъпва процеса на подготовка, печат и сваляне на тениските от печат. Всеки принтер Eagle може да бъде оборудван според нуждите на клиента.

 

принтер за тениски Eagle

 

Eagle TX S автоматично разпознава текстила за печат, като той се позиционира винаги на точното място за да бъде осъществен перфектен и непрекъснат печатен процес.

Плоскопечатните принтери Eagle могат да се оборудват с допълнителни плотове според клиентските нужди. Например до 18 плота размер A4 за модификацията Eagle TX 130.

Eagle може да се пригоди за клиенти нуждаещи се от широкоформатен печат. За тях е разработена версия XL Eagle с печатаема ширина от 700 или 1300 mm, като печатаемата дължина е опционална по избор от 2,5 до 5 метра.

Предвидено е дистанционно управление, чрез мобилно устройство, което позволява да получите информация за състоянието на принтера и отдалечено може да се изпълняват някои рутинни задачи за управление.

PHPC представлява системата гарантираща повторяемост на отпечатъците и защита на печатната глава от удари.

IRS е иновативна система, която позволява на машината да подобрява производителността, чрез постоянна рециркулация на бялото мастило, което предотвратява създаването на утайка и запушване на дюзите в главата.

 

 

Нови печатни глави

Новите печатащи глави са по-издръжливи, с редица подобрения предотвратяващи отлагането на мастила и запушването на печатащите дюзи. Освен това, новите печатащи глави Eagle могат да печатат с променлив размер на точките, което означава по-плавни преливки, по-широка цветова гама и като цяло по-добри отпечатъци.

Приложение на дигиталните машини Eagle

Печат върху тениски, тъкани чанти, обувки, дънки, кърпи, възглавници и много други. Печат върху черен и тъмен текстил с бяло мастило. Печатната машина може да се използва и за създаване на мостри.

Ускорено производство

За да увеличите производителността Eagle TX принтерите могат да бъдат оборудвани с две печатащи глави, което увеличава скоростта и качество на печат дори и при по-ниските разделителни способности.

Персонализация

Принтерите Eagle TX могат да бъдат оборудвани с персонализиран размер плотове за оптимизиране на зоната за печат или да се инсталира голям плот, за отпечатване на цели предварително изрязани тъкани. Можете получите още по-висока степен на автоматизация, която да отговарят по-добре на вашия производствен процес с Eagle TX S, който може да бъде оборудван с до 4 печатащи глави и решения за непрекъснат печат.

Специалните мастила на Eagle

мастила EagleEagle разполага със специално мастило, което позволява на принтера да постигне широка цветова гама и печат с фотографско качество върху текстил. Мастилата позволяват да се печата върху най-разнообразни тъкани, като памук, смесен памук, полиестер, вискоза, коприна, вълна и много други! Отворената системата за мастила на Eagle намалява разходите и поддръжката, предотвратява въздушните мехурчета по системата и подържа бялото мастило под постоянна рециркулация, за да се избегне утаяване и запушване на печатащата глава.

WHITERIP – Професионален RIP софтуер

Eagle е оборудван с RIP софтуер WhiteRIP със специфични функции за индустриален печат, предназначени за увеличаване на производителността и намаляване на времето за печат. Например автоматизация при създаване и оптимизиране на бялата подложка и др. Софтуерът може да управлява цветови профили и предлага оптимизации спестяващи време и мастила.

 

бяла подложка

 

Допълнителни опции към принтерите Eagle

Полуавтоматична линия за Eagle TX S
Добавянето на това приспособление позволяват връщането обратно на плотовете, като по този начин принтерът се обслужва само с един оператор, който да стартира принтера и да поставя или сваля тениските.

Нестандартни плотове
плотове за дънкиОборудването включва стандартни по размер плотове, но могат да се произведат плотове по клиентски размер. Могат да се произведат плотове за дънки, шапки или друга форма, от които клиента има нужда, за да може да се печата върху всяка дреха.

Персонализация и интегрирана автоматизация
Ако вашият производствен работен процес се нуждае конкретна операция или имате конкретни нужди при зареждането или сваляне на изделията от плота, то в Eagle може да се интегрира всяко едно решение, за да отговаря напълно към потребностите на всяка печатница или текстилен производител.

Персонализация на размера на работния плот
При принтерите Eagle можете да получите гъвкавост при размера на работните плотове, с което да покриете вашите нужди за широкоформатен печат. При Eagle XL можете да персонализирате дължината на печатната маса от 2,5 до 5 метра.

Eagle TX 70 S, Eagle TX 50, Eagle TX XL
На снимката от ляво на дясно: Eagle TX 70 S, Eagle TX 50, Eagle TX XL

 

Тип на принтера

Рола

Плоскопечатен

Модел

Eagle TX S

Eagle TX 50

Eagle TX 70

Eagle TX 130

Eagle TX XL

Печатна технология Мастиленоструйна пиезоелектрическа

Мастиленоструйна пиезоелектрическа

Печатни глави 2-3-4

1

1-2

Резолюция на печат (мин.-макс.) 360dpi – 1440dpi

360dpi – 1440dpi

Ширина на печат 700 mm/1300 mm

700 mm

700 mm

700 mm/1300 mm

Дължина на печат персонализирана 550 mm 1500 mm 1500 mm Персонализирани от 2500 до 5000 mm
Максимална дебелина на материала 150 mm (с плота)

250 mm

Мастило

DPI TX

DPI TX

Интерфейс

Ethernet

Ethernet

Опции Персонализация, интеграция с автоматизация Персонализация на плота, интеграция с автоматизация

Повече информация: Полихром Сервиз ЕООД

гр. София

кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Профил на Полихром Сервиз в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.