Покана от Графотрейд за събитие Paperflow в Милано

79
Покана от Графотрейд за събитие Paperflow в Милано

Поканата е за Paper Flow – Дни на отворени врати в Милано, Италия от 22 ри до 27 ноември 2021
Само на 15 минути път с кола от летището Бергамо бихте могли да се запознаете с последните новости и разработки на следните италиански производители, на които Графотрейд е официален представител за България.

 

SCS Automaberg  ще демонстрира новият си модел щанца с опция за топъл печат  DCH 60 и DCH 200.

Подходяща за къси и средни тиражи на продукция с формат до 35х50 см.
Ще видите на място как за минути се сменя щанцата и се подготвя за следваща задача. Има и изчистваща секция. Възможности за работа с различни медии.

PERONI  RUUGERO  ще покажат следните довършителни машини:

SCM+ – Машина за ръчно правене на V и U -образни канали на  мукави за кутии. Идеално решение за къси тиражи.
Предимство: това е единствената машина на пазара в този клас, която  може да щанцова четирите ъгли на мукавата, след като каналите са направени.

BOX JOINT/S – Полуавтоматична  машина за облепване  ръбовете на кутиите с дължина до 24 см
Предимство: може да облепи с термохартия до 18 см от ръба на кутията. Аналоговите машини на пазара могат да облепят до 8 см от ръба.

LINEA BOX WRAPPER 24 – Автоматична линия за твърди кутии с ръб до 24 см височина.
Предимство: автоматичната машина е опростена и може да е по-изгодна спрямо други европейски производители на автоматични линии.

 

TECNOMAC ще покажат следните  професионални ламинатори с автоматично подаване:

TECNOMAC EASY3 – Производствена машина  за топъл ламинат DRY –  направена за дигитален печат.

TECNOMAC SPRINTER 4 – Новият модел ламинатор  ще направи премиера на събитието. По-бърз, по-кратки подготовки за различните задания.

 

 

Всички желаещи да се запознаят и видят на място машините е добре да си запазят ден и час за презентация, за да може да им се обърне специално внимание.
ВАЖНО: За присъствие на събитието задължително е  носенето на зелен сертификат и маска.

Моля не  се колебайте да свържете с Графотрейд за каквато и да е допълнителна информация.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.