Електронният каталог за рекламни продукти и услуги Полиграфия Инфо е вече обновен

636
Електронният каталог за рекламни продукти и услуги Полиграфия Инфо е вече обновен

Вероятно сте забелязали новия външен вид на каталога Полиграфия Инфо, който тестваме от няколко седмици. Вижте промените и акцентите по функционалностите, които могат да са полезни на потребителите.

На първо място подобрихме изцяло външния вид на електронния каталог. Освен по-модерна визия и четим шрифт, сайтът е оптимизиран и за работа с мобилни устройства.

 

полиграфия инфо каталог

 

На челната страница са основните категории, динамично се показват търсенията на потребителите за деня, както и десет от най-популярните за периода от годината категории, с линкове към списъци на фирмите, които предлагат съответно услуга, продукт, консуматив или машина.

 

Специални оферти полиграфия

 

Специалните оферти на нашите рекламодатели имат отредено по-видимо място на челна  и вътрешни страници.

 

Специални оферти

 

Други важни промени са направени в търсенето. Направихме различни по тип оптимизации в алгоритъма и броят, и вида на символите на търсене, за да подобрим резултатите. Запазили сме функциите за подсказване при търсене на категории и ключови думи. Също така потребителите могат да търсят не само по име на фирма (включително стари имена и свързани фирми), но и в полетата за град, адрес, квартал, ключови думи, брандове и др.  Списъците с фирми се подреждат по подразбиране по рейтинг, но имате възможност да сортирате по азбучен ред или населено място. Търсенето става в над 2400 регистрирани фирми и частни лица.

 

търсене в каталога

Общата подредба в представянето на фирмите се запазва. Запазва се и принципът на безплатно присъствие в каталога. В началото каталогът беше предвиден основно за печатници и рекламни агенции, но днес можем с гордост да обявим, че отдавна сме надхвърлили като съдържание името Полиграфия Инфо. В каталога присъстват фирми предлагащи всички видове печат, офсетов, дигитален, дигитален широкоформатен, тампонен, ситопечат, дълбок печат, флексопечат и трансферен печат и др. Също така в каталога присъстват фирми, които се занимават с пълно рекламно обслужване, текстил, сувенири, картонени, гъвкави и пластмасови опаковки, производители на етикети, производители на външна и вътрешна реклама и интериор и мн. др. Не малка част от фирмите са и търговски. Вносители на материали, машини и консумативи. Не на последно място мога да спомена и присъствието на частни лица, които се занимават с творческа работа или са на свободна практика.

 

Атиа Принт

 

И в новата версия на каталога специално място имат фирмите с разширено участие (Стандартен и VIP абонамент). Често техните профили представляват обобщено място с информация за фирмата, контакти, уебсайт (dofollow link), линкове към социални мрежи, връзка на адреса с google maps, обобщена или пълна информация за дейността на фирмата, а в дясната част на профилите отново са всички актуални активности като прес съобщения и актуални промоционални предложения, реализирани продукти и проекти от Printidea, Facebook активности и др. Подобренията във фирмените профилите са основно визуални.

Накрая искам да споделя ползите от присъствието в каталога Полиграфия Инфо. Както посочих по-горе принципът на безплатното присъствие се запазва. В зависимост от подадената информация позиционираме фирмата във всички категории, в които тя извършва дейност. Корекции по адреси, текстово съдържание или присъствие в съответните тагове (категории) е напълно безплатно и то става през линка „Съобщи за неточност“ във всеки профил.

 

VIP абонамент

 

Платените акаунти Стандартен или VIP са подходящи за всички фирми, които искат да получат по-подробно описание на дейностите, както и да се позиционират по-прецизно с ключови думи. В профилите може да има и множество линкове към вашия уеб сайт, периодично да публикувате Промоционални оферти или да се възползвате от публикуване на PR материали в Printguide.info, като част от вашия VIP абонамент в каталога. При фирмите с много голяма активност сме на разположение и да подготвим специален медиаплан, който да следваме. Вижте активен списък с фирмите, които вече ни се довериха с рекламно присъствие тук: Клиенти на каталога Полиграфия Инфо

За повече информация:    

Полиграфия инфо ООД
1505 София, Редута
ул. Георги Минчев 26Б

Управител: Пламен Давидов
E-mail: plam.davidov@polygraphy.info
GSM: +359 878 100 148

Мениджър маркетинг и продажби: Десислава Тодорова
E-mail: dessy.todorova@polygraphy.info
GSM: +359 878 100 149

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.