Предстои осмото издание на Sustainability in Packaging Europe

670
Предстои осмото издание на Sustainability in Packaging Europe

Представители на цялата глобална верига за доставки се събират всяка година, за да присъстват на Sustainability in Packaging Europe.

 

Sustainability in Packaging Europe 2023

 

От собственици на марки, търговци на дребно, преработватели и производители на опаковки, до регулаторни органи, дизайнери на опаковки, доставчици на услуги за рециклиране и отпадъци, доставчици на услуги за опаковки и други – това събитие е предназначено за всички, които са ангажирани със създаването на устойчиви опаковки.

Sustainability in Packaging Europe ще се проведе в Барселона от 16 до 18 октомври 2023 г. за осми път, като се очаква към него да се присъединят над 600 иноватори в областта на опаковките.

 

Sustainability in Packaging Europe 2023

 

Участниците в тазгодишната конференция ще имат достъп до висококачествено съдържание, експертни лектори и уникални възможности за създаване на контакти. Вижте акцентите:

  • над 75 лектори, членове на експертни комисии и модератори от водещи компании в областта на опаковките, сред които Mars, PepsiCo, Diageo, P&G, METRO, Tesco, Aldi, Unilever, Schwarz Group, Nestlé и др.
  • пълноценен втори ден с различни теми за кръговата икономика, иновациите в материалите, събирането на отпадъци, сортирането, инфраструктурата за рециклиране и интерактивни панели обхващащи разширената отговорност на производителя (EPR), материалите за опаковки – как ще изглеждат през 2030 г. и рециклирането на химикали.
  • панелни дискусии, обхващащи Регламента за опаковките и отпадъците от опаковки (PPWR), компостируемите опаковки, ролята на търговията на дребно в трансформацията на опаковките, отключване на търсенето на кръгова принадлежност, перспективи на големите марки, инфраструктура за рециклиране, EPR, създаване на жизнеспособни системи за повторна употреба в голям мащаб, замърсяване на морето, кръгова принадлежност и дизайн, европейско етикетиране, преминаване от пластмаса към алтернативи, PCR опаковки, рециклиране на химикали и много други.
  • над 9 часа за създаване на контакти с над 600 представители на опаковъчния сектор по време на почивките, обядите и напитките.
  • изложбена зала с над 25 компании, които предлагат най-новите си решения и услуги за увеличаване на кръговия характер на опаковките
  • пет предварителни конферентни семинара и посещение на място в завода за сортиране на Gava.

Повече за конференцията вижте тук: www.sustainability-in-packaging.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.