Предстоящ уебинар на 11 март за комуникацията с клиенти и намаляване на ръчната работа

108
Предстоящ уебинар на 11 март за комуникацията с клиенти и намаляване на ръчната работа

Казват, че е най-трудно да работиш с хора, и специалистите в предпечата и печата знаят това много добре. Не е лесно да приемаш поръчките, да обясняваш какви точно файлове са нужни и как да се изпратят, да не говорим за неочакваните поръчки с трудност на логически задачи, за които клиентите понякога се насочват към печатниците.

Разбира се, клиентът е в правото си. Хубавото е, че печатницата от своя страна има пълната сила да организира приемането на поръчките така, че те да се изпълнят във възможно най-кратките срокове и най-качествено.

Запиши се за уебинар на тема
Как да се справим с проблемите, които възникват
при комуникацията с клиенти и ръчната работа”
Дата и час на провеждане: 11 март от 11 часа
Продължителност: около 1 час

Проблеми в комуникацията с клиенти и ръчната работа

Случвало ли ви се е часове от деня ви да преминат в отваряне и затваряне на папки, запаметяване на поредната финална версия, върху която отново може да има корекции без ясен срок кога ще започне реалното производство? Да не говорим за прехвърлянето между колеги с различни специалности и отдели с различна насоченост.

комуникацията с клиенти

Искате ли да чуете някои идеи за по-лека комуникация с клиентите?

Голяма част от тези непродуктивни дейности може да се избегне ефективно с помощта на автоматизациите, които заместват повторяемите ръчни дейности. На уебинара “Как да се справим с проблемите, които възникват при комуникацията с клиенти и ръчната работа” ще видите достъпни решения, които да направят комуникацията ви с клиентите бърза и ефективна – в полза за настоящите клиенти и като потенциал за привличане на нови.

Онлайн събитието ще се проведе на 11 март от 11 часа, с продължителност около 1 час.

Запиши се още сега

 

Организатор на събитието е дистрибуторът на машини, оборудване и консумативи за полиграфията от реномирани марки ГЕД ООД.

Кое ще изберете: “Тук правим така” или “Няма да си губя времето за излишни неща”?

Ако вярвате, че комуникацията с клиентите е важна част от работата и е важно тя да се случва гладко, бързо и ефективно, на уебинара на 11 март можете да се запознаете с някои модерни софтуерни решения, доказани в практиката.

Освен полезни принципи за комуникация, очаквайте да разберете повече за два изключително полезни инструмента, с които поръчките от клиенти се обработват бързо и ефикасно:

  • Enfocus PDF Review – гъвкаво решение за създаване на процес по проверка и одобрение на файлове за предпечат и печат през уеб браузър. Той представлява мощен инструмент за одобрение на PDF файлове и е създаден, за да замени одобрението по имейл.
  • Enfocus Switch – всяка инсталация на Enfocus PDF Review идва с основния поток Enfocus Switch, което ви позволява да автоматизирате всички процеси, които се случват около одобрението на файловете. Можете да си правите сами вашите процеси на автоматизация с лесно придърпване на процеси, без използването на сложен код или настройки.

Можете да чуете и ако желаете, да споделите добри практики и да зададете въпроси при комуникация с клиентите и как тя може да се подобри специфично в печатниците. Участвайте в уебинара “Как да се справим с проблемите, които възникват при комуникацията с клиенти и ръчната работа”!

Запиши се за уебинар

За ГЕД

ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Тя доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

Интернет портал за печатни технологии.