Работа в печатници (май 2024)

410
Работа в печатници (май 2024)

Май месец стартира с над 30 свободни позиции в различни печатници, основно в София. Преобладават свободните работни места в производството, за които работодателите предлагат заплащане от 1600 до 3500 лв. нето, в зависимост от квалификацията и отговорностите. Търсят се основно опитни кандидати. За всеки новопостъпил служител се предлага допълнително въвеждане в спецификата на работното място. Кандидати без подготвена автобиография, без или с малък опит, могат да се свържат с нас директно на посочените по-долу контакти или да използват този линк: www.dotbrain.eu. Търсещите работа в печатници могат да получат в Dotbrain допълнителна информация за условията за всяко работно място, за евентуална преквалификация или за нови кариерни възможности.

Вижте акцент на някои от позициите:

Щанцьори
Разполагаме с две свободни позиции за щанцьори. Машините са Хайделберг „Цилиндър“ и „Американки“. Редовна смяна. Добър колектив и заплащане. Осигуровките са на различни нива според позициите.

Оператор на термотрансферна преса
Шестчасов работен ден, изисква се кандидатът да е сръчен с внимание към детайлите. Заплащане по договаряне. Местоположение на работното място: Южните квартали на София.

Резач на прав нож (ножар)
Разполагаме с една свободна позиция за ножар. Заплащане 2200 -2300 лв. нето. Работи се на редовна смяна. Ножът е „Полар“. Търси се опитен кандидат.

Складов работник
Редовна смяна, източната част на София. Заплащане 1800 лв. нето на пълни осигуровки. Предпочита се кандидат с опит като складов работник. Завеждане и издаване на стока свързана с печатната индустрия.

Книговезци
Имаме няколко свободни позиции за книговезци в дигитални и офсетови печатници. Предпочитат се кандидати с опит в работата с книговезки машини. Редовна смяна. Заплащане от 1600 – 2000 лв. нето. Местоположения на различни места в София.

Оператор дигитален печат
Търси се опитен кандидат, заплащането е над 2500 лв. нето, по договаряне. Редовна смяна или на две смени. Машината е индустриална, тясноформатна.

Служител „Довършителни процеси“
Работата изисква каширане (ламиниране) на фолиа върху плоскости. Редовна смяна, пълни осигуровки, западната част на София. Заплащане 1500 – 1800 лв. нето.

Специалист предпечатна подготовка
Подготовка на файлове за печат и работа на широкоформатна дигитална машина. Редовна смяна, местоположението е западната част на София. Стартово заплащане 2000 лв. нето.

Освен посочените по-горе свободни позиции в печатници, предлагаме работни места за ситопечатари, търговци на дигитален и офсетов печат, оператори на широкоформатни машини, офсетови печатари, флексопечатари, оператори на лазерни режещи машини и др.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

работа в печатници

 

За работодателите
Работодателите, които са клиенти на Dotbrain имат достъп до базова информация за кандидати търсещи в момента работа. В момента можем да Ви предложим търговци и калкуланти с опит, специалисти предпечатна подготовка и др.. Фирмите с регистрация в Dotbrain и платени абонаменти в каталога Полиграфия Инфо могат да публикуват безплатни обяви за работа.

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu. Ако разполагате с акаунт в Telegram, работодател сте или търсещ работа, можете да се включите в групата на Dotbrain и да получавате първи актуална информация.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.