Свободни работни места в Dotbrain за месец май 2021

182
Свободни работни места в Dotbrain за месец май 2021

Акцент на някои от свободните работни места в Dotbrain.eu за месец май тази година. Освен новите обяви, за да сме в крак с модата, създадохме канал в Telegram в помощ на кандидатите за работа и нашите клиенти-работодатели в Dotbrain. Целта е по-бърза информираност за всички, които използвате Telegram. В канала ще се публикуват с приоритет най-новите обяви за работа, обзор на всеки нов кандидат за работа, който ни е направил впечатление. Разбира се и линкове към някои статии, свързани с пазара на труда, които сме избрали за вас.  Няма да досаждаме често. Каналът е подходящ както за кандидати за работа, така и за работодатели, няма ограничение. Можете да се включите тук.

Акцентите:

Консултант производствен печат
Изисква се кандидатът да е много добри познания в печатните технологии и добър английски. Работата е свързана с чести командировки. Предлагат се отлични условия за работа в перспективна компания.

Оператор на машина за производство на клишета
Отговорна работа, подходяща за кандидати работили като оператори на CTP, оператори на различни други машини в полиграфията и др. Работа на смени, петдневна работна седмица, пълни осигуровки и много добра стартова заплата.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е в една от най-добрите дигитални печатници в България. Позицията се открива заради инвестиция в ново оборудване. Търси се кандидат с опит. Местоположението е в широк център на София с лесен достъп до транспорт.

Специалист предпечат на опаковки
Позицията е за кандидат с опит в предпечата и конструирането на картонени опаковки. Предлага се много добро стартово заплащане. Обявата е за гр. Севлиево. Търсят се кандидати от града и региона.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Позицията е подходяща за оператори на дигитални машини с опит и предпечатари. Предлага се кратко допълнително обучение, много добра стартова заплата, работа в петдневна работна седмица редовна смяна. Позицията е за гр. Стара Загора.

Имаме и други свободни позиции. Вижте пълен списък с актуални 14 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

 

свободни работни места в полиграфията

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Интернет портал за печатни технологии.