Свободни позиции за работа (юни 2022)

2823
Свободни позиции за работа (юни 2022)

В Dotbrain в момента има основно актуални операторски позиции на най-различни машини. Добри условия се предлагат за офсетови, дигитални печатари и щанцьори на редовна смяна или две смени. Има и няколко позиции за кандидати без опит, при които работодателят осигурява адекватно обучение. Разбира се, търсят се и друг тип специалисти с опит като сервизни техници, търговци в широкоформатни и офсетови печатници, организатори на печатното производство в компании извън печатния бранш и др. Условията за позициите са много добри, като повече подробности за тях можете да получите ако кандидатствате за тях. На работодателите, които са клиенти на Dotbrain, платформата може да предложи обща актуална информация за кандидати търсещи работа. Вижте някои от акцентите тук:


Печатар на дигитална машина
Няколко позиции имаме за производствени машини на редовна смяна и на две смени. Търсят се кандидати с опит. Стартово заплащане 1600 – 1800 лв. нетна заплата.

Офсетов печатар на редовна смяна
Редовна смяна, машината е четирицветна, половинформатна офсетова печатна машина. Местоположението е южната част на София, като заплащането е по договаряне.

Сервизен техник
Кандидaтът трябва да е с опит в сервизирането на широкоформатни дигитални машини или опит като оператор. За позицията са подходящи оператори широкоформатен печат, които търсят преквалификация. Работни място: широк център на София. Заплащане: по договаряне съобразено с квалификацията.

Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търсят се няколко кандидата с опит като резачи на прав нож. Местоположение: различни части на София. Заплащане 1500 – 1800  лв. нето.

Оператор в копирен център
Позицията е подходяща за кандидати с опит със софтуери като Photoshop и CorelDRAW. Предлага се допълнително обучение. Стартова заплата: 1300 лв. нето. Работата е на смени.


Оператор на слотерна (разролваща) машина
Редовна смяна в източната част на София, предлага се допълнително обучение. Подходящи са кандидати работили на ролни машини.


Пълен списък на обявите вижте тук.


Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.

 

работа в печатници


Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Интернет портал за печатни технологии.