Августовски свободни места за работа в Dotbrain

3378
Августовски свободни места за работа в Dotbrain

Август е традиционно по-спокоен период в търсенето и предлагането на работа при печатниците, и рекламните производители. Въпреки това е и най-подходящият момент за подготовка на фирмите за по-силния сезон в края на годината. В момента в Dotbrain преобладават свободни позиции за работа на различни машини, довършителни, дигитални печатни машини и др. Можем да акцентираме и на свободните работни места за технолози, акаунти в дигитални печатници, както и специалисти предпечатна подготовка на опаковки.

За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време.

Асистент графичен дизайн
Добри познания в софтуерa на Adobe CC, добри познания в управление на цветовете. Опит като графичен дизайнер и наличие на портфолио. Стартово заплащане 2100 лв нето.

Книговезец в офсетова печатница
Търси се кандидат с опит. Редовна смяна, комуникативно място в източната част на София. Стартово заплащане 1200 лв.

Специалист опаковки
Позицията е подходяща за предпечатари с опит в подготовката за печат на опаковки. Изисква се добър английски език и шофьорска книжка и задължителен трудов стаж в печатница. Предлага се заплащане по договаряне, социален пакет.

Оператор на фреза (рутер) и лазер
Търси се кандидат с опит на режеща маса или рутер. Работното място е в широк център. Заплащане съобразено с опита на кандидата, пълни осигуровки.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Търси се кандидат с опит. Работата е на смени на различни машини, UV led и Latex. Заплащането е съобразено с квалификацията на кандидата.

Технолог
Търси се кандидат с опит като технолог в офсетовия печат и в организацията на производство. Стартово заплащане 2500 лв нето или по договаряне в зависимост от опита.

Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търсят се няколко кандидата с опит като резачи на прав нож. Местоположение: различни части на София. Заплащане 2000 лв. нето.

Пълен списък на обявите вижте тук.

 

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена само за фирми, които вече са наши клиенти.

работа в рекламни агенции

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.