Акцент на свободните работни места в Dotbrain за декември 2021

385
Акцент на свободните работни места в Dotbrain за декември 2021

В края на годината продължава активността от страна на работодателите в печатния бранш. Търсят се основно специалисти, кандидати с опит в печата и все по-често със задължително владеене на английски език. Най-търсени са операторските позиции на дигитални печатни машини, широкоформатни, тясноформатни и етикетни. Имаме шест такива отворени позиции на различни места в София. При тях предложенията започват от 1500 до 1900 стартови нетни възнаграждения. Разбира се предлагаме винаги отворени позиции за книговезци и оператори на книговезки машини. Вижте акцент на други интересните свободни позиции за работа, които се предлагат в Dotbrain.eu

Организатор производство
Работата е свързана с организиране на печатни и довършителни процеси извършвани от подизпълнители. Изисква се кандидатът да е със сериозен опит в технологиите. Заплащане по договаряне.

Технически сътрудник
Задължителен опит в широкоформатния печат и добър английски. 2000 лв нетна стартова заплата.

Търговски сътрудник
Позицията е в търговска компания в източната част на София. Изисква се много добър английски език, познания за хартии и мастила. Предлага се допълнително обучение в спецификата на работа на компанията. Заплащане: 2000 лв. нето.

Специалист опаковки
Изисква се опит в печатница, занимаваща се с производство на опаковки на длъжности като технолог, организатор производство или предпечатар. Задължителен английски език и шофьорска книжка. Заплата: по договаряне.

Мениджър дигитална печатница
Задължителен опит в управлението на хора. Познаване на печатните и довършителните процеси, добър английски. Подходящи са кандидати с икономическо и техническо висше и средно образование. Заплата: по договаряне

Специалист предпечатна подготовка – опаковки
Задължителни английски език, шофьорска книжка и трудов стаж в печатница. Стартова заплата: 2000 нето.

Услугата, която предлага Dotbrain е безплатна за кандидатите за работа.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.
Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

 

 

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain. Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.