Отворена е онлайн регистрацията за COPIS

419
Отворена е онлайн регистрацията за COPIS

Онлайн регистрацията за посещение на COPIS е отворена до 2 октомври, включително. Тя дава еднократен безплатен достъп на посетителите до изложението.

Секторът на печата и рекламата е динамичен и непрестанно променящ се. Подчинен е на светкавично развиващите се технологии и трендове и потребителските нагласи. Затова за професионалистите е много важно, не просто да са „в крак с времето“, а крачка по-напред. Това е и причината през последното десетилетие единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации – COPIS, да се утвърди като важна дестинация за всеки с интерес в сектора за Източна Европа и Балканския полуостров. През тази година форумът ще се проведе от 5 до 8 октомври – в Интер Експо Център.

 

COPIS 2022

Съзнавайки динамиката в сектора, организаторите непрестанно усъвършенстват дигиталните си канали. Благодарение на това, най-бързият начин да се получи достъп до COPIS, е онлайн регистрацията. „Процесът е много бърз и отнема не повече от 2 минути“, коментират организаторите на формата, в който откриваме най-новото при производството и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, печата в различните му направления, графичния и пространствения дизайн, софтуера, материалите, консумативите и др.

 

COPIS 2022

 

За онлайн регистрацията трябва да се посети сайта www.copi-s.com до 2 октомври, включително, и да изпълнят няколко лесни стъпки. Билетът се получава на имейл. Може да се разпечата или отвори през телефона преди чекирането на входа на изложението. Разбира се, билет ще може да се вземе и от касите на Интер Експо Център. Предимството на онлайн регистрацията е, че тя дава право на еднократен безплатен вход на COPIS.

Познанието е ключът към успеха

Успехът се крие в предварителната подготовка. Съзнавайки, че изложенията освен бизнес платформи, са и комуникационен образователен канал, организаторите на COPIS отреждат централно място на съпътстващите формати.

 

COPIS 2022

 

„Подкастът – Ново поколение медия“ е първото по рода си събитие, което на 7 октомври събира подкастърите в България в света на рекламистите. Организатори са Интер Експо Център и Олга Василевска, предприемач и създател на подкаста за промените в живота ни „Нов Човек“.

Със съвместните усилия на партньорите от FESPA BULGARIA ASSOCIATION, сп. Полиграфия и ПринтГайд.инфо, се организират специализирани семинари, лекции и дискусии. На 6 октомври ПРИНТ ЕНД ПЪБЛИШИНГ реализира „Ден на печатните технологии в съвременния свят“, насочен към бъдещето. Потенциалът си ще разгърнат лекторите на DIGI Pay Comference. Петото издание на конференцията поставя на дневен ред водещите теми от сферите на дигиталните разплащания, киберсигурността, машинното обучения, изкуствения интелект и др.

 

COPIS 2022

 

До изложение COPIS остават броени дни. Вие регистрирахте ли се за посещение в сайта www.copi-s.com?

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.