Рекламни услуги и продукти от Полиграфия Инфо

2920
Рекламни услуги и продукти от Полиграфия Инфо

Представяме някои полезни търговски предложения, които са подходящи за фирмите в областта на печата и рекламата.

Полиграфия Инфо предлага:

  • специализирани рекламни пакети за търговци и печатници;
  • услуги по подбор на персонал за фирмите, търсещите нови служители;
  • Pantone, RAL, NCS и CMYK скали

Вижте подробности за предложенията тук:

Станете наш рекламодател

За търговски фирми, по-големи печатници и компании с по-голяма рекламна активност можем да предложим едногодишен VIP абонамент в каталога Полиграфия Инфо.  Абонаментът дава много възможности, които са съобразени с рекламните нужди на бизнеса ви. PR и търговски съобщения до таргетирана аудитория, представяне на продукти и услуги, безплатно публикуване на обяви за свободни работни места и др. Това е и най-ефективният ни начин за рекламно присъствие в информационните сайтове на Полиграфия Инфо.

За по-малки печатници или рекламни агенции сме предвидили бюджетния Стандартен абонамент в каталога Полиграфия Инфо, който включва представяне дейността на фирмата, възможност за публикуване на промоционални търговски съобщения и безплатни обяви за свободни работни места.

 

каталог полиграфия инфо

 

Подбор на персонал

Годишен договор за подбор на персонал (през платформата Dotbrain) – предложението е подходящо за фирми, които са с по-голяма динамика в търсенето на нови кадри за рекламно и печатно производство. Дългосрочният ангажимент ни дава възможност да предлагаме подходящи кандидати първо на фирмите, с които работим. Кандидати са преминали специализирани тестове и предварително обстойно интервю.

 

 

Актуални продукти от електронния ни магазин

Pantone Formula Guide – стандартната печатарска скала е сред най-търсените продукти на електронния магазин. В следващите две години ще бъде актуална и това я прави подходяща покупка като професионален инструмент.

CMYK скала – изключително бюджетно решение (само 61 лв.), съдържащо 3968 цветни полета. Полезен инструмент при работа с клиенти.

Pantone COLOR BRIDGE® Coated – това е най-търсеният инструмент от рекламните агенции, работещи в областта на опаковките. С него (освен Pantone скала) имате визуална представа за заместващите CMYK цветове, стойности по LAB и др.

PANTONE Solid Guide Set – ако досега не не сте разполагали с Pantone скали, но планирате да закупите, то това е най-добрият избор в ценово отношение, покриващ целия спектър от стандартни цветове – металици и пастели.

Pantone FASHION, HOME + INTERIORS COTTON PASSPORT – най-точният референтен инструмент при работа с текстил.

 

COTTON PASSPORT

Това са най-добрите ни предложения за 2024 година.

За допълнителна информация и решенията за вашите нужди, се свържете с нас на тел.: 0878 100 148 или e-mail: plam.davidov@polygraphy.info.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.