Саванто се акредитира за продажба и сервиз на Canon Arizona и Colorado

463
Саванто се акредитира за продажба и сервиз на Canon Arizona и Colorado

След 8 години успешна работа в сегментите на листовите и ролните производствени печатни системи и широкоформатни плотери на Canon, Саванто добави в портфолиото си и плоскопечатащите и roll to roll UV принтери. След успешно премината акредитация, екипът на Саванто вече може да предложи на своите клиенти  продукти и сервизно обслужване на добре познатата и утвърдена серия ARIZONA ™, както и на иновативния и уникален широкоформатен UV принтер Colorado ™.

На снимката от ляво на дясно: широкоформатен UV принтер Colorado ™, принтер за директен печат върху плоскости ARIZONA ™

 

Mr. Petronius Secareanu (Изпълнителен Директор на Канон България ЕООД): „Много се радваме, че след 8 годишно партньорство със Саванто в сферата на производствения дигитален печат, успяхме да разширим съвместната ни дейност и в сегмента на flatbed и roll to roll UV машините. Считаме, че това решение не само ще утвърди партньорството ни, но и ще доведе до нови бизнес възможности и ползи в сферата на професионалния печат на българския пазар.“

 

Лого СавантоЗа Саванто:
Саванто е специализиран доставчик и консултант на продукти и услуги в областта на професионалния и производствен дигитален печат. Фирмата е акредитиран партньор на Canon за Graphic Arts, прехвърляйки дългогодишната си дейност като представител на Océ Technologies към новия собственик на марката – Canon.

гр. София
бул. Тодор Каблешков №55А. ет 5, офис 9.
Тел.: 02/ 495 07 62

Профил на Саванто в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.