Свободните позиции за работа в Dotbrain – септември 2023

2290
Свободните позиции за работа в Dotbrain – септември 2023

Септември започва много по-активно от страна на работодатели и кандидати за работа спрямо предишните месеци. Предлагат се най-разнообразни свободни работни места, като спокойно може кажем, че с днешна дата в Dotbrain се търсят кандидати за почти всички най-разпоространени професии в печата и рекламното производство. Напомняме на работодателите, че могат да следят в реално време общ профил на кандидати, които търсят работа в момента, и които Dotbrain може да препоръча (преминали тест и интервю). Също така напомняме, че фирми, които са рекламодатели в каталога Полиграфия Инфо може да публикуват безплатно обяви за работа в платформата. Вижте акцент на някои от свободните позиции тук:

Акаунт в печатница
Търси се кандидат с опит в офсетови и/или тясноформатния дигитален печат. Предлага се динамична работа в голяма компания, заплащане на твърда заплата и процент, без ограничение на горната граница.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в подготовката за широкоформатен печат. Стартово заплащане над 2000 лв. нето по договаряне.

Оператор дигитален печат
Търси се кандидат с опит като оператор дигитална машина (тясноформатна, тонерна, мастиленоструйна или Indigo). Предлага се допълнително обучение. Местоположение на комуникативно място с много възможности за градски транспорт. Заплащане по договаряне.

Оператор CTP
Разполагаме с две свободни позиции в източната част на София. На две смени и редовна смяна. Търси се кандидат с опит, но може да се предложи и обучение на желаещ с нужните технически умение и дисциплина.

Книговезец
Позицията е за Божурище. 1500 лв. нетно стартово заплащане. Търси се кандидат с опит.

Специалист предпечатна подготовка (опаковки)
Търси се кандидат с опит в печатница. Задължителна шофьорска книжка. Заплащане съобразено с опита на кандидата. Местоположение: Пловдив.

 

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

Важно за работодателите:

  • безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент;
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са ни направили впечатление;
  • всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест;
  • можете да използвате Dotbrain, за да тества избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит за ниво на обща техническа пригодност;
  • вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа;
  • работа като предпечатар.

 

 

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.