Свободните позиции за работа в Dotbrain – юли 2023

2887
Свободните позиции за работа в Dotbrain – юли 2023

Юли месец започва с много по-голяма активност в сравнение с предишните два месеца, въпреки настъпващия летен период. Прави впечатление, че работодателите са по-взискателни към квалификацията на кандидатите за работа и по-рядко се наемат кандидати на всяка цена. При кандидатите остават водещи основно заплащането и осигуровките. За съжаление разминаването между предлагано и очаквано заплащане продължава да бъде много голямо.

Вижте акцент на свободните позиции за работа в Dotbrain тук:

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница, редовна смяна. Местоположението на позицията е източната част на София. Заплащане: стартово над 1800 лв нето на пълни осигуровки. Актуализация след 6 месеца.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница, редовна смяна. Проверка на файлове, електронен монтаж. Познаване на офсетов и тясноформатен дигитален печат. Местоположението на позицията е широк център на София. Заплащане: стартово над 2000 лв нето на пълни осигуровки.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница, редовна смяна. Познаване на широкоформатен дигитален печат, офсетов печат. Местоположението на позицията е широк център на София. Заплащане: стартово 2500 лв нето.

Оператор на широкоформатна печатна машина и плотер
Работа на широкоформатна UV печатна машина до 1,6 метра и плотер. Каширане върху плоскости на напечататната и изрязана продукция. Редовна смяна, 2300 лв. нетно заплащане. Местоположение западната част на София.

Офсетов печатар
Търси се опитен кандидат на половинформатна офсетова машина, редовна смяна. Заплатата е 2000 лв. нето –  твърда без норми свързани с брой подготовки и тираж.

Сервизен техник
Търси се кандидат със задължително техническо образование, английски и да бъде активен шофьор с категерия В. Опитът като сервизен техник е предимство. Предлага се допълнително обучение и заплащане по договаряне. Местоположение: център София.

Търговец
Задължителен опит като търговец. Опит в широкоформатния дигитален печат е голямо предимство. Английски, шофьорска книжка. Предлага се допълнително обучение и заплащане по договаряне.

Помощник ситопечатар

Работа на шестчасов работен ден. Предлага се сериозно обучение в ситопечата. Местоположение: южната част на София. Заплата 1200 лв нето.

Книговезец в печатница
Търси се опитен кандидат в работата с книговезки машини. Редовна смяна, 1500 лв нетно заплащане на пълни осигуровки.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

Важно за работодателите:

  • Безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент.
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са ни направили впечатление.
  • Всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест.
  • Можете да използвате Dotbrain, за да тества избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит за ниво на обща техническа пригодност.
  • Вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа.

 

работа в печатници

 

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.