Свободните позиции за работа в Dotbrain – февруари 2024

372
Свободните позиции за работа в Dotbrain – февруари 2024

Обявите за работа, които преобладават през февруари месец в Dotbrain са основно за кандидати с опит. Търсят се служители дългосрочно и почти всички настоящи позиции са отворени заради разширяване на производството. Работодателите от друга страна могат да намерят базова информация в платформата, за кандидати, които търсят в момента работа. Профилът на кандидатите можете да видите тук.

 

свободни работни места в печатници

 

Вижте част от свободните работни позиции тук:

Търговец
Позицията е за кандидат с търговски опит в областта на външната реклама. Заплащане: по договаряне.

Организатор довършителни процеси
Търси се кандидат с опит в управлението на хора в печатния бранш. Задължителни познания в офсетовия, дигиталния печат и довършителните процеси към тях. Заплащане: по договаряне.

Акаунт за обслужване на клиенти
Търси се кандидат с опит като акаунт. Очакват се опит в комуникацията с клиенти и основни познания в офсетовия печат и довършителните процеси. Ако кандидатът е с малък опит се предлага допълнително обучение.

Оператор на машина за лазерно рязане
Работа на модерна нова машина за лазерно рязане. Стартово заплащане: 2000 лв. нето за кандидати без опит. Предлага се обучение.

Офсетов печатар
Задължителен опит като офсетов печатар поне 3 години. Работа на модерна половинформатна машина на смени (без нощна).

Асистент технически въпроси и продажби
Позицията е кандидати без или с малко опит. Предлага се дългосрочен ангажимент и перспектива в компания представляваща голям бранд в областта на печата. Предвидени са поредица от обучения, а работа е разнообразна и свързана с пътувания в страната и чужбина.

Резач на прав нож
Търсят се кандидати с опит. Разполагаме с няколко свободни позиции на различни места в София. Редовна смяна. Заплащане над 2000 лв. нето, по договаряне.

Сервизен техник
Търси се кандидат с опит, но е възможно да се наеме и обучи кандидат с висше или средно техническо образование, или оператор на дигитална машина, които иска да надгради квалификацията си. За необучен кандидат заплащането е между 1800 – 2300 лв. нето стартово. За кандидати с опит заплатата е по договаряне.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.