Свободните позиции за работа в Dotbrain – март 2024

556
Свободните позиции за работа в Dotbrain – март 2024

Месец март започва със свободни позиции за предпечатари, оператори на различни печатни и довършителни машини, както и търговски позиции. Печатниците, които са кленти на Dotbrain търсят основно професионалисти с опит. Всички обявени позиции в платформата са актуални, както и посочените условия за тях. Повече от 350 човека вече намериха ново работно място при нас, почти 800 човека са преминали специализирани тестове, а регистрираните потребители достигнаха цифрата 2300. Вижте акцент на някои от свободните работни места:

Специалист графичен дизайн и предпечатна подготовка
Оформление на различни печатни продукти, векторизация на лога, обработка на изображения и текстове, корекция и проверка на клиентски файлове, подготовка за печат. Местоположение: Югозападната част на София.

Търговец
Позицията е за кандидат с търговски опит в областта на външната реклама. Заплащане: по договаряне.

Организатор производство
Изисква се кандидатът да има опит в управление на хора. Позицията е за Пазарджик. Заплащане по договаряне.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Търси се кандидат с опит. Редовна смяна, много добро заплащане по договаряне. Работа на латексови и UV печатни машини.

Книговезец в дигитална печатница

Предлагаме няколко свободни позиции на различни места в София със стартови заплати от 1500 лв нето.

Oператор на машина за цялостно UV лакиране
Предлага се обучение за работа с машината. Редовна смяна. Местоположение: Западната част на София. Добро заплащане с пълни осигуровки.

Оператор на ламинатор
Търси се опитен оператор на ламинатор. Предлага се въвеждащо обучение и много добро заплащане. Редовна смяна.

Резач на прав нож
Търсят се кандидати с опит. Разполагаме с няколко свободни позиции на различни места в София. Редовна смяна. Заплащане над 2300 лв. нето, по договаряне.

Ако търсите ново работно място, но сред актуалните в момента не намирате подходящо такова, не се колебайте да се регистрирате и да ни потърсите за подробна информация. Услугата, която предлагаме е безплатна за кандидатите за работа и ние можем да се ангажираме да ви предложим позиция съобразена с изискванията Ви.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

свободни работни места в печатници

 

За работодателите

Клиентите на Dotbrain имат достъп до базова информация за кандидати търсещи в момента работа. В момента можем да Ви предложим търговци и калкуланти с опит, специалисти предпечатна подготовка и организатори производство с опит в различни производства.  Фирмите с регистрация в Dotbrain и платени абонаменти в каталога Полиграфия Инфо могат да публикуват безплатни обяви за работа.

 

 

 

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu. Ако разполагате с акаунт в Telegram, работодател сте или търсещ работа, можете да се включите в групата на Dotbrain и да получавате първи актуална информация.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.