Свободните позиции за работа в Dotbrain – ноември 2023

3027
Свободните позиции за работа в Dotbrain – ноември 2023

През ноември се наблюдава известна промяна на ситуацията на трудовия пазар в областта на печата и рекламното производство. Тя се състои в плавно намаляване на предлаганите свободните работни позиции и отлагане на активности в тази посока от страна на работодателите. В разгара на традиционно силния сезон в настоящия и следващия месец, не се наблюдава толкова голямо търсене и пикове в предлаганите заплати. Обявите в Dotbrain са обаче винаги на познатото високо ниво. Търсят се основно специалисти и кандидати с висок потенциал.

Специалист инсталация и поддръжка на софтуер
Търси се кандидат, който е запознат със софтуерите за предпечат и управление на цветовете. Изисква се добър английски език, шофьорска книжка. Заплащането е по договаряне.

Печатар на цялоформатна офсетова машина
Търси се кандидат с опит като офсетов печатар поне три години. Местоположение: източната част на София. Стартово заплащане 2300 лв. нето, чекове за храна и бърза актуализация според показаните резултати.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Изисква се кандидатът да има опит като широкоформатен печатар (машини над 1.6 м). Местоположение: източната част на София. Заплата по договаряне.

Оператор на машина за лазерно рязане
Стартово заплащане 2000 лв. нето. Бърза актуализация при самостоятелно справяне със задачите.

Оператор широкоформатен печат и довършителни процеси
Търси се кандидат, който има практически опит в работата с широкоформатни машини до 1.6 м и довършителните процеси след това. Стартово заплащане 2300 лв. нето за кандиати с опит.

Акаунт за обслужване на клиенти
Кандидатът трябва да познава технологиите за офсетов печат и довършителните процеси. Изисква се английски език на ниво разговорно и водене на кореспонденция по имейл. Заплата над 2000 лв., нето по договаряне.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

Важно за работодателите:

  • безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент;
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са се отличили от останалите;
  • всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест;
  • можете да използвате Dotbrain, за да тествате избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит, за определяне на нивото на обща техническа пригодност;
  • вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа.

 

кандидати търсещи работа

 

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.